У Києві представили вентиляційний і опалювальний бренд Hoval
Олена Сердюк для TRUBA.ua

У Києві представили вентиляційний і опалювальний бренд Hoval

Компанія Ліконд, офіційний дистриб`ютор Hoval в Україну, представила групу Hoval і її продукцію для українських проектувальників і фахівців кліматичного ринку, на організованому спеціалізованому семінарі в Києві.

Історія Hoval почалася з опалювальної техніки і на даний момент асортимент продукції включає в собі рішення, які працюють на традиційному паливі, а також на основі енергії біомаси, сонячної енергії та теплові насоси. Але основну увагу на семінарі наголошувалося на децентралізовані системи вентиляції, обігріву та охолодження великих просторів, тобто для логістичних, торгових, виставкових центрів, складальних виробництв, авіаційних ангарів, плавальних басейнів і т.д.:
- TopVent - рециркуляційні та припливні установки для нагрівання й охолодження рециркуляційних, змішаним або зовнішнім повітрям;
- RoofVent - установки для подачі і видалення повітря для нагріву та охолодження високих просторів.

Про лінійці рішень, їх особливості, нюанси монтажу, управління та обслуговування розповідав інженер-консультант компанії Hoval, пан Георг Еберхартер. Слід зазначити, децентралізовані установки, які працюють повністю автономно, вузли управління та додаткові датчики дозволяють налаштовувати гнучку роботу устаткування, створюючи різні кліматичні зони, згідно з функціональними вимогам приміщення. Наприклад, приміщення супермаркету або торгового центру може використовуватися під склади, зону активної торгівлі, а також ігрову зону або зону відпочинку, і кожна така зона диктує свої кліматичні вимоги.
Ідентифікатор: 4821
Теплоізоляція