Київ планує до кінця 2011 розробити програму електрохімічного захисту водного господарства столиці

Київська влада має намір до кінця 2011 року розробити програму електрохімічного захисту водного господарства столиці, яка має сприяти запобіганню утворення вапняного нальоту та зниження корозії, а також - схему розміщення станцій електрохімічного захисту води.
Про це в ході конференції `Сучасні технології водопідготовки. Прилади від корозії і накипу` повідомив заступник начальника Головного управління комунального господарства Київської міськдержадміністрації Ігор Кобан.
`Ми повинні розробити схему розміщення станцій електрохімічного захисту і до кінця 2011 року буде розроблена окрема програма`, - сказав він.
За словами Ігоря Кобан, сьогодні в комунальному господарстві Києва `кожна компанія захищає свої мережі -` Київгаз `захищає свої,` Київенерго `- свої,` Київводоканал `- свої, а координатора немає`.
`Виробники теплової енергії повинні проводити ефективну підготовку води, яка подається на теплові станції, для запобігання вапняних відкладень. Це завдання компаній, які займаються нагріванням води, зокрема, `Київенерго` і власників теплових пунктів. Там, де є нагрівальні елементи, обов`язково з`являється накип `, - сказав він.
Також Ігор Кобан від мітив, що `сьогодні всі проекти будівництва водопровідних мереж у Києві виконуються на 90% з використанням полімерних матеріалів і склопластикових труб, які йдуть з попередньою поліуретанової ізоляцією і захистом від проривів і корозії`.
Ідентифікатор: 4737
Aquatherm Kyiv 2024