Вартість поліпропілену виросла в Азії на 20 доларів

Вартість поліетилену низького тиску від близькосхідних виробників виросла на тлі сильного подорожчання сирої нафти і незмінними цінами на етилен. Тим не менш, середньоринкова ціна на ПЕНД в Азії знизилася за тиждень на 10 доларів. Виробники продовжують просувати на китайський ринок ідеї більш дорогих продажів, але не можуть досягти бажаного рівня цін. Попит у Китаї був досить низьким через зростання виробничих цін, які піднялися в результаті нещодавно вжитих урядом заходів по процентній ставці, і мінімального зростання зарплати. Одночасно з цим експортний попит на ПЕНД також ослабнув.

Ціни на ПЕВТ за тиждень не змінилися. Спроби продавців реалізувати підвищення провалилися. Пропозиції китайським постачальникам, які працюють на умовах CIF з Азії і Близького Сходу, в кінці місяця виросли на 20-30 дол США / тонну. Пропозиція на поставки місцевого плівкового ПЕВТ в Китаї подешевшали на 100 юанів / тонну.

Ціни на лінійний поліетилен стабілізувалися на рівні минулого тижня. Хоча виробники продовжують просувати ідеї більш дорогих продажів, вони не можуть досягти бажаного рівня цін. Ринки були дуже повільними через малий попит у Китаї. Такий стан справ можна віднести до зростаючої вартості виробництва як результату недавно вжитих урядом заходів. Тим не менш, перспектива оптимістична, тому що в найближчому майбутньому очікується зростання попиту на імпорт ЛПЕВД з Японії. Більше половини виробничих потужностей Японії залишаються закритими після землетрусу, що стало причиною імпорту в цю країну в першому півріччі 2011 року.

Ціни на поліпропілен виросли за тиждень на 20 доларів одночасно з подорожчали пропозиціями на сиру нафту і пропілен. Ринкова перспектива оптимістична, тому що очікується зростання потреби в імпорті ПП в Японію, що втратила близько 25% виробничих потужностей. До цих пір багато заводів залишаються закритими після землетрусу. На китайському ринку не вдалося укласти угод з бажаним рівнем цін на тлі зниженою вартістю на внутрішньому ринку і слабкого попиту. Попит у Китаї був нікчемним через зростання виробничих цін як результату недавно вжитих урядом заходів по процентній ставці, і мінімального зростання зарплати, з одночасним ослабленням експортного попиту.

Ціни на ПВХ виросли на 15 доларів через порушених поставок з Японії. Кілька заводів з виробництва ПВХ в країні все ще закриті, включаючи завод Kaneka в Кашима з виробничою потужністю 178 тис тонн, завод Shin-Etsu в Кашима з потужністю 550 тис тонн і завод Taiyo Vinyl в Чіба з потужністю 90 тис тонн. У перспективі очікується подальше зростання цін. Услід за зростанням в 50-60 дол США / тонну в березні, азіатський ринок ПВХ відзначає ще один йде на підвищення місяць, передає Chemorbis.

На китайському ринку ПС попит залишається слабким, незважаючи на те, що настає сезон високого попиту на вироби з ПС. Тим не менш, покупки в Китаї здійснюються лише за необхідності. Це гарантує рух готівкових коштів в умовах заходів, що вживаються китайським урядом щодо приборкання інфляції. Тим не менш, тиждень за тижнем, ціни на оподатковуваний податком ПС загального призначення стабільні, але ціни на оподатковуваний податком ударостійкий ПС знизилися на 10-40 дол США / тонну за цей же період. В Азії різниця в ціні на ПС загального призначення і ударостійкий ПС значно збільшилася, коли ціни на ударостійкий ПС були підвищені в порівнянні з цінами на ПС загального призначення, через більш високу собівартість, згідно з даними Chemorbis. Зараз різниця в ціні на азіатський ПС загального призначення і ударостійкий ПС досягла аж 200 дол США / тонну.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4723
Теплоізоляція