Лише ціни на ПВХ виросли в Азії на тижні з 21 березня 2011

Ціни на ПЕНД в Азії на тижні з 21 березня 2011 року не змінилися. Пропозиції по імпорту ПЕНД плівок з Китаю на умовах `вартість і фрахт` програли пропозиціям на умовах `вартість, страхування і фрахт`. Виробники підтримують ідею дорогих продажів для китайського ринку, але не змогли досягти цін, близьких до бажаних через те, що торговці мають запас придбаного раніше більш дешевого матеріалу, наприклад від Chemorbis. Навіть при тому, що імпортні ціни для Китаю наздоганяють імпортні ціни для Південної Азії, пропозиції по імпорту ПЕНД плівки мають значну націнку над переважаючим місцевим рівнем цін.

Ціни на ПЕВТ в Азії застигли на рівні минулого тижня на тлі більш дорогих пропозицій, які не зуміли залучити покупців. Пропозиції з Азії та Близького Сходу китайським постачальникам, які працюють на умовах `вартість і фрахт`, були на рівні вище середнього на 30-40 США / тонну. Але ринки не поспішали з укладенням угод. Пропозиції на місцеві вантажі ПЕВТ плівки подешевшали на 100-200 юанів (30-40 дол США) / тонну. Незважаючи на знижені ціни на сиру нафту та нафту, більшість китайських виробників до цього часу працюють за цінами значно нижчими, ніж теоретична вартість їхньої продукції, виходячи з цін на етилен, відносно скромно впали на 10 дол США / тонну з минулого тижня.

Ціни на лінійний поліетилен в Азії також зафіксувалися на рівні минулого тижня. Хоча виробники підтримують ідею дорогих продажів ПП і ПЕ для китайського ринку, вони не змогли досягти цін, близьких до бажаних, через те, що торговці мають запас придбаного раніше більш дешевого матеріалу. Навіть при тому, що імпортні ціни для Китаю наздоганяють імпортні ціни для Південної Азії, пропозиції по імпорту плівкового ЛПЕВД мають значну націнку над переважаючим місцевим рівнем цін, наприклад від Chemorbis. На цьому тижні пропозиції на місцеві вантажі ЛПЕНЩ плівки подешевшали на 200 юанів (30 дол США) / тонну. Пропозиції з Китаю на умовах `вартість і фрахт` наштовхнулися на купівельні очікування на 50 дол дешевше.

Ціни на поліпропілен в Азії зупинилися на рівні минулих семи днів. Більш дорогі пропозиції продавців не зустріли купівельного інтересу, і було укладено лише невелика кількість угод. На ринку ПП Китаю пропозиції на місцеві вантажі гомо-ПП подешевшали щонайбільше на 23 дол США / тонну, незважаючи на подорожчання сировинного пропілену на 50 дол Оскільки пропілен продовжує дорожчати, в наступному місяці передбачається ціновий стрибок в 50 дол США. Обмеження поставок є наслідком закриття заводів в Південній Кореї і на Тайвані в прийдешньому місяці. Залишається тільки гадати, яка частка імпорту буде поглинена величезними потребами пережила землетрус Японією.

Ціни на ПВХ зросли до 20 дол США / тонну на тижні з 21 березня 2011 року, через порушення поставок з Японії. У Японії закрито кілька заводів з виробництва ПВХ, в тому числі заводи компаній Kaneka і Shin-Etsu в Касіма в місті Касіма, і завод Taiyo Vinyl в місті Chiba. В Азії спостерігається масове занепокоєння через поставки у зв`язку з тим, що майже 50% потужностей з виробництва ПВХ в Японії знаходяться в зруйнованих землетрусом районах. Очікується подальше зростання цін.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4714
Теплоізоляція