Ринок пластику для виробництва труб буде активно рости

Ринок пластикових труб буде самим швидкозростаючим до 2015 року, тому що пластмаси продовжують неухильно витісняти конкуруючі матеріали на різних ринках, повідомляється в новому дослідженні Freedonia Group Inc.

Зростання попиту на пластикові труби буде обумовлений удосконаленням полімерних матеріалів, завдяки чому експлуатаційні характеристики труб також підвищаться і їх можна буде використовувати в більш складних умовах. Обробка пластику також більш економічно ефективна в порівнянні з іншими матеріалами.

Полівінілхлорид (ПВХ) залишиться провідним сировиною, використовуваним для виробництва пластикових труб, через його домінуючого положення в області труб малого діаметра, наприклад для водорозподільних систем, побутової каналізації, і для труб, використовуваних в сільському господарстві.

Труби з поліетилену високої щільності мають кращі довгострокові перспективи зростання серед пластикових труб, говориться у звіті Freedonia. ПЕВЩ продовжить витісняти бетон, сталь, ПВХ та інші конкуруючі матеріали для виробництва труб, особливо в сфері дренажу, каналізації і на ринку розподілу води.

Щорічне зростання ринку пластикових труб в США з 2010 по 2015 рік збільшиться на 8,2% і складе 11.25 млрд дол, у той час як ринок сталі покаже лише 5,3% зростання.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4686
Aquatherm Kyiv 2024