Ціни на ПЕНД в Азії за тиждень виросли на 30 доларів

Ціни на ПЕНД в Азії за тиждень з 21 лютого 2011 виросли на 30 доларів за тонну, разом з вартістю його виробництва. Подорожчали пропозиції по відправці морем на березень не зустріли інтересу у покупців, у той час як Китай очікує початку роботи своїх підприємств у звичному режимі після закінчення святкування нового року за місячним календарем.

Ціни на ПЕВТ зупинилися на рівні минулого тижня. У продавців в Китаї накопичився хороший резерв сировини. Вони воліють відстрочити розтрату запасів, смакуючи продажу за більш вигідними цінами, маючи на увазі імпорт.

Вартість ЛПЕВД в Азії зросла за тиждень на 10 доларів за тонну. На китайському ринку імпорту ціни на плівкові марки ЛПЕВД перестають бути вище цін на плівковий ПЕВТ, такі дані наводить Chemorbis. Попит на ПЕ по закінченню китайських новорічних канікул не виріс так, як очікували продавці.

Ціни на ПП в Азії застигли на рівні минулого тижня, незважаючи на збільшену вартість пропілену, і ринок спекулянтів з нетерпінням очікує скорочення поставок у другому кварталі через планових технічних робіт в Азії і на Близькому Сході. Обсяги продажів нижче очікуваних після китайського нового року призвели до збільшення рівня запасів, що сприяє купівельної стабільності. Тим не менш, очікування ринку позитивні, якщо китайські виробники повернуться до звичайного рівня виробництва. Formosa Chemicals і Fibers Corp планують скоротити на 40% виробництво ПП в Майліао (Mailiao) потужністю 450 тис т / рік, Samsung Total закриває два заводи в Даесане (Daesan) потужністю 840 тис т / рік на 4 тижні на початку травня, Honam планує закрити завод потужністю 380 тис т / рік у Йосу (Yeosu) на початку квітня приблизно на два тижні, Polymirae закриває на ремонт у квітні три заводи в Йосу загальною потужністю 470 тис т / рік.

Ринок ПВХ стрімко росте в Південно-Східній Азії та Китаї. Регіон зазначив цього тижня березневий приріст на 30-40 дол. / т від виробників і продавців, а деякі виробники навіть прогнозували місячний стрибок цін на 70 дол / т в порівнянні з передсвятковим рівнем. Очікується, що в наступному місяці попит покращиться, продавці впевнені, що покупцям потрібно буде поповнити запаси до майбутнього сезону. Ринки ПВХ пророкують ще один спекулятивний місяць, коли пропозиції на березень будуть завищені для Китаю і Південно-східної Азії, повідомляє Chemorbis.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4674
Aquatherm Kyiv 2024