Великі виробники інженерних пластмас оголошують про підвищення цін

Великі виробники інженерних пластмас оголошують про підвищення цін

Два міжнародні виробника конструкційних пластиків повідомили про зміну вартості своїх продуктів. Компанії Lanxess і Ineos ABS у відповідь на зростаючі сировинні витрати піднімають рівень цін.

Німецький концерн Lanxess (Леверкузен) планує підвищити ціни на поліамід Durethan і полібутилентерефталат Pocan. Вартість інженерних пластиків виросте в Європі, на Близькому Сході і в Африці на 0,30 євро за кілограм. Нові ціни повинні вступити в силу 14 лютого.

У компанії говорять, що зростання вартості пластиків став неминучим, враховуючи подорожчання вихідної сировини. ПА Durethan і ПБТ Pocan використовуються в багатьох програмах в автомобільній та електронної промисловості.

Компанія Ineos ABS (Німеччина) оголосила про підвищення цін у розмірі 150 євро т на АБС Lustran і Novodur, а також на АБС / ПА Triax. Група звинуватила у подорожчанні, яке має набути чинності 1 березня, зростання вартості сировини. Це вже трете підвищення цін для цих матеріалів у цьому році. Останнє підвищення Ineos ABS провела з 1 лютого.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4656
Aquatherm Kyiv 2024