Union Pipes починає випуск поліпропіленових труб великого діаметра

Компанія Union Pipes Industry (Абу-Дабі, ОАЕ) купила обладнання у Bauku (Німеччина) для виробництва поліпропіленових спірально-навивних труб діаметром 3 м, які призначені для нафтопереробного заводу Ruwais Refinery Expansion-2. Труби будуть використовуватися на підприємстві для забору та відводу морської води.

Це буде перший трубопровід такого роду, вироблений в регіоні. Компанія збирається використовувати трубний поліпропілен з високим модулем пружності BorECOBA212E від Borouge. У минулому Union Pipes екструдувати в цілому 25 км поліетиленових труб PE100 діаметром 1600 мм для заводу Borouge в Рувайсе.

Закупівля обладнання стала продовженням розпочатої в минулому році програми з розширення виробництва великогабаритних труб. Union Pipes Industry замовила у компанії battenfeld-cincinnati установку для екструзії труб з ПЕ діаметром 2000 мм (див Plastinfo.ru від 29 жовтня).

Багато інші проекти в промисловому секторі і сфері комунального господарства привели до швидкого зростання попиту на труби великого діаметру. Великогабаритні труби з пластмаси вже багато років користуються великим попитом завдяки своїм вирішальним переваг в порівнянні з бетонними і металевими великогабаритними трубами.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4626
Aquatherm Kyiv 2024