Дискові і трубчаті аератори WALUFTECH

Немає в наявності
Продавець: Валюфтек
Дискові і трубчаті аератори WALUFTECH
Аератор (дифузор) призначений для розподілу повітря, що подається компресором, в обсязі води. Найефективнішою, з точки зору інтенсивності ступеню розчинення кисню, є дрібнобульбашкова аерація. Повітря надходить крізь перфорований матеріал, при цьому утворюється велика кількість крихітних бульбашок, які піднімаються до поверхні води, насичуючи її киснем.
Залежно від конструкції і розмірів резервуара, можна використовувати трубчатий аератор або дисковий (тарільчатий) аератор

Сфера використання:
В аеротенках - застосування аерації є невід'ємною частиною біологічної очистки стічних вод від органічних забруднень шляхом окислення їх киснем повітря і нарощування біомаси. Дрібнобульбашкова аерація сприяє рівномірному розподілу повітря в товщі води, що забезпечує високу ступінь розчинення кисню.
Для флотації - застосування аерації в даному випадку служить для очищення стічних вод від зважених часток, які неможливо видалити осадженням. Частинки забруднення виносяться з потоком бульбашок повітря, спливають на поверхню води, утворюючи стійку піну, яка потім видаляється гребковим механізмом.
В аеробних стабілізаторах - застосування аерації під час стабілізації осаду запобігає його загниванню і сприяє поліпшенню водовіддаючих властивостей осаду перед подальшою обробкою, зневодненням і зберіганням. Осад перемішується за допомогою бульбашок повітря, тим самим виключаючи утворення застійних зон.
У водоймах - існування штучної водойми неможливе без постійної аерації. Неаерована водойма швидко «зацвітає», набуває непривабливого вигляду і стає непридатною для утримання в ній риби. Аерація прискорює окислювальні процеси, тим самим сприяє очищенню водойми. Насичення води киснем необхідне для підтримки життя риби. Під час роботи аератора в зимовий період у водоймі утворюються лунки, завдяки яким створюється додаткова аерація водойми.
У рибних господарствах - для зберігання і перевезення риби в непроточних резервуарах використовують аерацію води, тим самим створюючи оптимальні умови для її існування. Нестача кисню при таких умовах особливо відчувається в літню пору
Технічні характеристики
Артикул90028
Оновлення: 22.04.2017
Додано: 22.04.2017
Ідентифікатор: 90028