Сепаратори нафтопродуктів

Ціна договірна замовити
.
+380 67 674 XX XX +380 67 674 7347
Львів
Продавець: ТД Фаворит ЛТД
Сепаратори нафтопродуктів
Коалесцентні сепаратори нафтопродуктів з відстійником і системою "by-pass" продуктивністю від 1,0 до 750,0 л/с

Сепаратори нафтопродуктів призначені для очищення дощових стоків з територій, на яких є можливість забруднення нафтопродуктами. Такими територіями можуть бути автозаправні станції, логістичні центри, супермаркети, автостоянки тощо. Процес сепарації відбувається під час проходження потоку дощових стоків через сепаратор за рахунок різниці густин нафтопродуктів і води.

Дані сепаратори виготовлені з поліетилену і мають стільникову конструкцію стінки. З метою затримання твердих осадів, зокрема каменів, піску, гравію тощо, сепаратори нафтопродуктів обладнані відстійником. Для досягнення високого рівня очищення дощових стоків в сепараторах використовуються коалесцентні касети, які можна знімати і періодично прочищати. Використання таких касет дає змогу очищати дощові стоки до рівня нафтопродуктів не більше 0,3 мг/літр, що відповідає вимогам вітчизняних нормативних документів. Сепаратори нафтопродуктів також обладнані системою «by-pass», тобто обвідним каналом, який запобігає переповненню сепаратора дощовими стоками. З метою запобігання випадковому скиданню відділених нафтопродуктів в навколишнє середовище сепаратори нафтопродуктів обладнані системою автоматичного блокування. При наявності такої системи вихідний отвір сепаратора автоматично закривається за допомогою крана, з'єднаного з поплавком, який реагує на питому вагу нафтопродуктів. Для повідомлення про перевищення товщини слою нафтопродуктів в сепараторах останні можуть комплектуватись сигналізацією з датчиком товщини слою нафтопродуктів.

Переваги:

повна герметичність
відсутність корозії і затрат на протикорозійні заходи
висока механічна міцність
економія часу при монтажних роботах
низькі будівельно-монтажні затрати завдяки компактності та відносно малій вазі обладнання
можливість заглиблення під землю до 8 м.

В комплект сепаратора нафтопродуктів входить стійка до корозії ємність з поліетилену, яка має стільникову конструкцію стінки, коалесцентна касета, пристрій автоматичного блокування витоку нафтопродуктів, що не ржавіє, система «by-pass», вентиляційна труба, надставки з поліетилену, висота яких залежить від глибини монтажу сепаратора, чавунні вхідні люки, сигналізація для повідомлення про перевищення товщини слою нафтопродуктів в сепараторах, драбина для сервісного обслуговування сепаратора нафтопродуктів.
Технічні характеристики
Артикул38674
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 11.03.2024
Ідентифікатор: 38674
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії ТД Фаворит ЛТД - 9 позицій
Теплоізоляція