Автономна каналізація для приватного будинку

Немає в наявності
Продавець: Аквастрой
Автономна каналізація для приватного будинку
Це оптимальне рішення в разі відсутності центральної каналізації. Ця станція за коштами біологічної очистки дозволяє переробляти каналізаційні стоки. Після чого вони виходять вже в очищеному вигляді грунт або водойму.
Відпрацьована побутова вода є результатом використання питної води для задоволення побутових потреб, а також потреб гігієни в житловому приміщенні: кухня, туалет, душ і ванна. На одну людину припадає близько 80-200 літрів / день, в залежності від ступеня оснащення і комфорту.
Відпрацьована побутова вода містить зважені або розчинені речовини мінерального і / або органічного походження, як правило, в перевищеній концентрації, які можуть стати джерелом забруднення в разі їх зливу в природні водоканали без попереднього очищення.
Купити автономну каналізацію в Харкові Ви можете безпосередньо звернувшись за нашими контактними даними, де Вас проінформують про її наявність і технічним характеристикам, а також допоможуть її доставити в будь-яку точку України.Принцип роботи
Аqua-clean використовує очисні системи, подібні очисним міським станціям, в 2 етапи: аеробне ферментація уприскуванням дрібних повітряних бульбашок і рециркуляція активованої бруду з подальшим відстоюванням.

Основні переваги цієї системи наступні:

1. легка суміш води, яка очищається, і повітря, введеного в вигляді дрібних бульбашок, проти течії (вода рухається по висхідній, а повітря - по ніcходящей).
2. здійснення передачі кисню з підвищеним коефіцієнтом корисної дії між повітряними бульбашками і водою, яка очищається
3. зміст біомаси, яка, метаболічними процесами, знищує небажані з'єднання в стічній воді
4. відстоювання частинок, що знаходяться в стані суспензії, в зоні відстоювання рециркуляція твані для здійснення інокуляції мікроорганізмів в зоні аеробного ферментації.
опис
Міні-очисна станція складається з наступних компонентів:

А - Воронка з кришкою
В - Підвідний трубопровід відпрацьованої побутової води
З - Аераційний басейн
D - Відстійні басейн
Е - Трубопровід відводу очищеної води
F - Нагнiтач повітря.
Технічні характеристики
Артикул95182
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 08.10.2020
Додано: 07.09.2017
Ідентифікатор: 95182
Теплоізоляція