EmJ – Електронні модулюючі ежектори

Немає в наявності
Продавець: Карел Україна
EmJ – Електронні модулюючі ежектори
Транскритичні системи CO2, від невеликих магазинів до супермаркетів, тепер можуть бути оптимізовані для роботи і в теплому кліматі.

Базовою особливістю цього рішення є постійне регулювання системи. Це забезпечується ежекторами, які за допомогою спеціальних алгоритмів управління дозволяють системі постійно адаптуватися до змін умов експлуатації.

Модулючі ежектори EmJ можна розбирати для перевірки, а корпус встановлюється окремо, що дозволяє незалежно демонтувати соленоїд. Це робить монтаж і обслуговування надзвичайно простими.

Використання модулюючих ежекторів разом з контролерами CAREL pRack pR300T для компресорних станцій дає вбудоване і синхронізоване управління всіма компонентами станції. Вдосконалені алгоритми забезпечують енергоефективність і точне управління, і при цьому роблять систему простіше, дозволяючи, наприклад, додатково задіяти компресори, які зазвичай не використовуються в певних режимах роботи, тим самим зменшуючи кількість компресорів в системі.
Крім того, EmJ може використовуватися в якості модулюючого клапана високого тиску, що усуває необхідність в установці додаткових клапанів. В обох випадках ми маємо оптимізацію витрат на установку у порівнянні з альтернативними технологіями.
Безперервне модулювання є одним з новітніх рішень компанії CAREL, від електронних розширювальних клапанів до систем управління BLDC компресорами. Завдяки точному управлінню, обладнання CAREL дозволяє забезпечити найвищу ефективність системи, модулюючи різні умови роботи і оптимально адаптуючись до різних системних вимог, особливо при частковому навантаженні.
Безперервна модуляція спрощує насправді досить складну технологію. Ось чому компанія CAREL застосувала цю концепцію в своїх ежекторах - унікальну особливість, що дозволяє використовувати тільки один пристрій, який сам адаптується, щоб гарантувати оптимальну енергоефективність всієї системи.

Застосування EmJ в компресорній стійці забезпечує підвищення продуктивності системи до 25% в проектних умовах роботи і до 12% в цілому протягом року.
Все це базується на:
- ефекті Вентурі
- більш високій температурі випаровування в середньотемпературних вітринах
- більш високому тиску всмоктування в усіх середньотемпературних компресорах.
EmJ дозволяє подолати концепцію «CO2 Екватор», що виникла кілька років тому, підвищуючи ефективність у всіх регіонах.
Технічні характеристики
Артикул98851
Оновлення: 12.01.2022
Додано: 05.12.2019
Ідентифікатор: 98851
Aquatherm Kyiv 2024