Працюємо під час ВС

Виробництво зі спіненого поліпропілену виробів для систем HVAC-R

7,77 грн замовити
.
+380 67 101 XX XX +380 67 101 1712
Вижгород
Виробництво зі спіненого поліпропілену виробів для систем HVAC-R
Використовуючи конструктивну гнучкість спіненого поліпропілену (ЕРР) виробниче підприємство "СІМ'Я" виробляє корпусну продукцію, що дозволяє раціонально розмістити ключові компоненти системи, спростити монтаж, захистити від механічних впливів, статичних напруг і вібрацій, а також забезпечує якісну теплоізоляцію і безшумну експлуатацію.
Нижче наведені декілька прикладів використання наших можливостей:
Корпуси для груп швидкого монтажу опалювальних систем
Системи швидкого монтажу (монтажні групи) для обв'язки котлів - це сукупність елементів які з'єднують котел і опалювальну систему. Готові заводські модулі з мінімумом з'єднань об'єднують окремі компоненти. Завдяки об'єднанню прискорюється і полегшується монтаж котла. Варіації виконання включають групи безпеки, насосні групи, розширювальні баки, колектори, трубопроводи, лічильники води, манометри, крани і т.і.
Модульні конструкції для систем вентиляції та кондиціонування
Технологічні можливості дозволяють створювати витончені тривимірні форми, вставки і кабельні канали. Використовні матеріали допускають інтеграцію з'єднувальних елементів і скорочують їх кількість. Наявні з'єднання забезпечуються замковими конструкціями, що зменшує витрати і спрощує установку і обслуговування.
Технічні характеристики
Артикул102154
Артикул компаніїSIMJA PROD
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 03.05.2023
Додано: 20.07.2022
Ідентифікатор: 102154
Відгуки
Теплоізоляція