Труба бронзова

Немає в наявності
Труба бронзова
Бронзові труби використовуються в переважно у вигляді втулок. Втулка - це деталь механізму, яка представляє собою металеву трубку конічної або циліндричної форми, що має осьовий отвір. Бронзові втулки випускаються зі сплаву міді з оловом або іншими легуючими металами, за цим критерієм розрізняють втулки з олов'яної або безолов'яним бронзи.
Бронзові втулки сьогодні - незамінний елемент в приладобудуванні, машинобудуванні, верстатобудуванні та багатьох інших промислових галузях. Вони дозволяють значно знизити силу тертя в вузлах різних пристроїв. Втулки, як і інший бронзовий прокат, користуються великою популярністю завдяки якісним характеристикам сплавів з бронзи, а саме: пластичності в поєднанні з високою міцністю, хорошою електропровідності і корозійної стійкості. Завдяки даним властивостям бронзові деталі сприяють безперебійної тривалій роботі приладів і обладнання, зниження ризику аварійних ситуацій.
Маркування бронзи проста в прочитанні: «Бр» спочатку назви означає «бронза», далі йдуть перші літери в назвах елементів, які були додані в сплав, а також процентний коефіцієнт добавок.
Втулки з бронзи Браже 9-4, леговані алюмінієм і залізом, мають досить високий рівень твердості, їх не рекомендують застосовувати в апаратах з високим ступенем тертя.
Втулки БрОЦС дозволяється використовувати в найважливіших вузлах машин і механізмів. З цього сплаву виготовляють деталі, що працюють на знос, вони стійкі до ерозії, як в прісній, так і в морській воді і в інших середовищах.
Втулки БрОФ, внаслідок додавання фосфору, мають гарні антифрикційними властивостями. Вироби з цих сплавів використовуються в механізмах з постійним навантаженням (напр. Електродвигуни, компресори).
З сплавів бронзи БрАМц виготовляють деталі для тарілок, коробок сальників, корпусів, кришок насосів. Також втулки і заготовки з цієї марки сплавів використовуються в суднобудуванні.
Технічні характеристики
Артикул89795
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.11.2019
Додано: 06.03.2017
Ідентифікатор: 89795
Aquatherm Kyiv 2024