Нове покоління труб PEX-A від TM FADO
Компанія FADO

Нове покоління труб PEX-A від TM FADO

Нове покоління труб TM FADO із зшитого поліетилену
Поліетилен традиційно зшивається трьома способами - двома хімічними: пероксидним PEX-A і силанового PEX-B, і одним фізичним - PEX-C. Раніше в нашому асортименті можна було знайти тільки перетворені силанового (PEX-B) способом труби.
Ми налагодили випуск труб PAX-A неспроста, адже такий спосіб виробництва надає значно більшу - до 75% - ступінь зшивання, при цьому у таких труб підвищена гнучкість. Такий набір якостей не тільки робить труби PEX-A зручними в інсталяції, але і допускає монтування в системах з температурою теплоносія до 95 ° С!
Зшитий пероксидним методом поліетилен PEX-A абсолютно нешкідливий біологічно, що дозволяє застосовувати його в системах питного водопостачання. Завдяки ідеально гладкої внутрішньої поверхні труб з PEX-A, відкладення солей і наростання мікроорганізмів стає практично неможливим, а позитивні гідравлічні характеристики при цьому зберігаються.
Ми пропонуємо два види трубопроводів на Ваш вибір: для систем опалення та водопостачання і для панельного обігріву. Трубопровід для систем опалення виділяє велика товщина стінки, що в свою чергу збільшить стійкість до тиску. Наприклад, труби з зовнішнім діаметром 16 мм для панельного обігріву мають товщину в 2 мм, а для систем опалення - 2,2. Через підвищених експлуатаційних характеристик ми вибрали трубопровід PA01-05 в якості частини системи натяжних фітингів TM FADO.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8954
Теплоізоляція