Кімнатний програмований термостат ТМ FADO TR11

Кімнатний програмований термостат ТМ FADO TR11

У нинішній час, коли з кожним днем ми спостерігаємо зростання цін, постає питання про ефективність систем опалення. Вектор розвитку має бути спрямований від чавунних малоінерційних «батарей» і однотрубних і нерегульованих систем опалення до регульованих енергоефективним систем.

Розуміючи це, ТМ FADO вводить в свою асортиментну лінійку нові позиції, які підвищують ефективність систем опалення і дозволяють економити теплові ресурси. Одним з таких елементів є програмований термостатичний кімнатний регулятор TR11.

За допомогою цього приладу можливе автоматичне регулювання комфортного значення температури повітря в приміщенні, де він розміщується.

У конструкції цифрових термостатів для систем обігріву серії TR11 застосовується найбільш сучасна мікрокомп'ютерна контрольна інтегральна схема, що відповідає вимогам міжнародних стандартів, яка дозволяє здійснювати вимірювання температур за допомогою вбудованого високопрецизійного датчика. Вона також забезпечує можливість порівняння параметрів із заданими користувачем в режимі реального часу, автоматичного запуску і завершення роботи обладнання для підтримки в приміщенні певної температури.

Передбачена можливість установки шести часових періодів і відповідної температури на кожен день, а також використання функції постійного або тимчасового ручного регулювання.

Спеціальна контрольна функція подвійного датчика дозволяє здійснювати ефективне визначення температури обладнання поряд з температурою в приміщенні. У разі якщо температура обладнання перевищує максимально задане значення, термостат автоматично зупинить процес обігріву в цілях безпеки електричного обладнання. Разом з тим, якщо температура в приміщенні буде нижче мінімальної температури, безпечної для роботи електричного обладнання, термостат відновить його роботу і забезпечить подальше функціонування в певному температурному діапазоні. Зазначені функції сприяють довгостроковості експлуатації обладнання, а також забезпечують надійність та енергоефективність системи.

Ми виробляємо ефективну і доступну інженерну сантехніку. Вибираючи вироби TM FADO, Ви робите крок у підвищенні енергоефективності систем опалення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7029
Теплоізоляція