Металевий хомут власного виробництва від компанії ЛІОН

Металевий хомут власного виробництва від компанії ЛІОН

Металевий хомут з ​​віброгасителем власного виробництва від компанії ЛІОН - це міцний з'єднувальний елемент, який може застосовуватися для кріплення труб з різними поверхнями. Він універсальний, і використовується для монтажу інженерних мереж: систем опалення, водопостачання, кондиціонування і каналізації, забезпечуючи герметичність стиковки.
Хомут від компанії ЛІОН має внутрішнє м'яке гумове покриття, яке запобігає пошкодженню труб при сильному затягуванні гвинтових стяжок, а також забезпечує значне зниження рівня шуму і вібрації.
Хомут виконаний з двох дуг, стягнутих дюбелем, а також гумових профілів, завдання яких - зменшувати тиск на труби і знижувати рівень різних вібрацій. В результаті чого, термін служби системи трубопроводів значно продовжується.
Товщина стали хомута від компанії ЛІОН становить 1,2 мм, що збільшує його жорсткість, а висока надійність точкового з'єднання гайки з хомутом забезпечує навантаження на більш 25 кг.
Також необхідно відзначити, що металевий хомут може застосовуватися для монтажу трубопровідних систем абсолютної будь-якої конфігурації, оскільки забезпечує надійне жорстке з'єднання, і повністю виключає можливість зміщення трубопроводу.
Серед переваг металевого хомута можна виділити:
- Хомут має щільний і якісний гумовий ущільнювач, що запобігає пошкодженню труб при затягуванні і забезпечує повну шумоізоляцію, а також запобігає вібрації.
- Хомут виготовлений з нержавіючої сталі 1,2 мм.
- Висока надійність точкової зварювання гайки з хомутом забезпечує навантаження більше 25 кг.
- Хомути упаковані в герметичну упаковку по 20 шт., А також в ящики по 200,120,100,40 шт.
- Можлива комплектація дюбелем і сантехнічної шпилькою.
- Хомут проводиться в Україні.
Вибираючи співпрацю з компанією ЛІОН Ви знаходите не тільки надійного і сумлінного партнера, а й великі можливості для зростання Вашого бізнесу.
Довідка:
ЛІОН - один з провідних українських виробників, комплектуючих для систем опалення, водопостачання та сантехніки. Компанія виробляє: труби для теплої підлоги PE-RT ТМ, труби універсальні для гарячого і холодного водопостачання, опалення, труби поліпропіленові двошарові гофровані для зовнішньої каналізації, кріплення для системи тепла підлога, гофру сифонную, фітинги, муфти, хомути, металеві та пластикові хомути, гофрований рукав для систем водопостачання та опалення, труби поліетиленові для водопроводу, крани шарові, фільтри латунні сітчасті муфтові, клапани зворотні муфтові, пластикові складальні кріплення для МП, РЕХ систем, пластикове складальне кріплення для ППР систем, кронштейни різних видів, гаки швидкого монтажу труб, регульовані кронштейни кріплення розширювальних баків, якірна скоба, оголовки для свердловин, люки полімерні, електрозварні (терморезисторні) з'єднання для поліетиленових труб.

За додатковою інформацією
звертайтесь за тел.:
e-mail.:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 373 XX XX +380 56 373 8783
+380 56 373 XX XX +380 67 632 5256
+380 56 373 XX XX +380 56 373 8783
Ідентифікатор: 7617
Теплоізоляція