Труба PE-RT торгової марки Li7 — новий клас труб для теплої підлоги.

Труба PE-RT торгової марки Li7 — новий клас труб для теплої підлоги.

При виборі труб для системи опалення «Тепла підлога» важлива не тільки торгова марка, але і впевненість у тому, що труба відповідає заявленим параметрам: температурному режиму, робочому тиску і тому що антидифузійний бар'єр буде виконувати свою функцію, а після монтажу системи труба залишиться надійною протягом усього терміну служби.
Нові труби для теплої підлоги торгової марки Li7 від компанії ЛІОН виробляються з поліетилену Basel — цей матеріал стійкий до високих температур та менш схильний до старіння. Труби PE-RTLi7 мають відмінну гідростатичну міцність без необхідності зшивання полімеру, вони виготовляються в діапазоні ф16 і ф20мм, на сучасних виробничих лініях. У процесі виробництва всі верстви міцно з'єднуються під високим тиском. Ретельний контроль виробництва гарантує безперебійну експлуатацію труб Li7 протягом заявленого терміну служби.
Труба достатньо міцна за рахунок великої кількості вуглецевих зв'язків у молекулах, відрізняється хорошою гнучкістю і може прийняти будь-яку форму, але в той же час витримує грубе поводження при монтажі. Стійка до води з твердими частинками, розчинів кислот і лугів. При експлуатації труби в підлогових опалювальних системах відсутні шуми при будь-якій швидкості потоку.
Також труба Li7, яку виробляє компанія ЛІОН, має антидифузійний шар OXYDEX, що перешкоджає проникненню кисню. Опалювальні гідравлічні системи піддаються дифузії під впливом кисню, що знаходиться у воді. Кисень, що проникає в систему в комплексі з іншими факторами може призвести до корозії деяких компонентів системи опалення, що в свою чергу знижує її термін служби. Кисневий бар'єр OXYDEX покликаний мінімізує дані ризики, до того ж володіє міцною механічною еластичністю.
На ринку теплої підлоги присутні різні види труб, у тому числі труба, виготовлена ​​з поліетилену низького тиску. Зовні вона нічим не відрізняється від труб PE-RT, проте за своїми властивостями і технічним характеристикам дана труба значно поступається трубі PE-PT. Так теплопровідність труб ПНД становить максимально + 20С, в ній немає кисневого бар'єру, а термін її експлуатації в опалювальних системах може скласти не більше 2-3 років.
Вибираючи співпрацю з компанією ЛІОН Ви знаходите не тільки надійного і сумлінного партнера, але і великі можливості для зростання Вашого бізнесу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 373 XX XX +380 56 373 8783
+380 56 373 XX XX +380 67 632 5256
+380 56 373 XX XX +380 56 373 8783
Ідентифікатор: 7545
Теплоізоляція