Відкрито виробництво систем технологічного та харчового водопостачання

Відкрито виробництво систем технологічного та харчового водопостачання

У Харківській області українська ТОВ "Виробнича Фірма "Неat-Рeх Україна" відкрила виробництво систем водо- і теплопостачання на базі труб ізраїльської компанії Golan Plastic Product і латунних фітингів, розроблених українськими фахівцями. Про це заявили представники компанії.
Як наголошується, фітинги Heat-Pex виготовляються з унікального латунного сплаву, який володіє значно більшою міцністю і зносостійкістю, ніж сучасні пластикові аналоги. Унікальний латунний сплав розроблений інженерами компанії Heat-Pex при участі фахівців інституту металофізики НАН України ім. Курдюмова. Продукція компанії адаптована до специфіки українських систем тепло- і водопостачання і відрізняється високим ступенем надійності.
"Високі показники стійкості до окислення дозволяють використовувати українські латунні фітинги для систем технологічного та харчового водопостачання. У зв'язку з погіршенням якості води в системах теплопостачання, сьогодні більшість виробників обмежують гарантійний термін до 7-10 років. Нам же вдалося створити фітинги, на які ми сміливо даємо гарантію 15 років і це не межа", - зазначає заступник директора з науково-технічної роботи інституту металофізики ім. Курдюмова, НАН України Віталій Бевз.
У 2015 році компанія Неat-Рeх планує побудувати дилерську мережу продажів в Україні і відкрити центр навчання, незважаючи на зниження споживчого попиту і високу конкуренцію в сегменті систем водо- і тепло постачання. Керівництво компанії впевнене, що українська продукція буде затребувана споживачами. У планах компанії до кінця 2016 року охопити 40% українського ринку систем тепло- і водопостачання.
"Виробничі потужності компанії Неat-Рeх становлять не менше 2 мільйонів одиниць продукції на рік. Поточні інвестиції на відкриття провадження, закупівлю нового виробничого обладнання та навчання фахівців Неat-Рeх в італійській компанії Bugatti Valvosanitaria склали близько 20 млн грн", - директор "Неat-Рeх Україна" Олександр Химич.
У свою чергу Михайло Кивенко, який є технічним директором компанії "Неat-Рeх Україна", заявив, що в Україні широко представлена ​​продукція різних зарубіжних виробників систем тепло- і водопостачання, але у зв'язку з кризою і високою вартістю імпортних латунних фітингів сьогодні на ринку переважають економ-варіанти пластикових моделей фітингів.
"Така ситуація мотивувала нас на розробку власних легованих латунних фітингів з високими показниками міцності, корозійної стійкості та більш доступною вартістю для українських споживачів", - зазначив він.
Так, відзначається, що ізраїльські партнери високо оцінюють потенціал нової української системи.
"Сумісність, міцність системи труб і латунних фітингів Heat-Pex була перевірена на заводі Golan Plastic Product в Ізраїлі, і отримала вищу оцінку. Комплектуючи ізраїльські труби українськими латунними фітингами, ми маємо можливість надати не лише українському, а й міжнародного ринку нову, дуже надійну систему тепло- і водопостачання", - заявив директор з розвитку бізнесу в Східній Європі Golan Plastic Product Владислав Дордус.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7419
Теплоізоляція