13.06.2014 запрошуємо на безкоштовний семінар за рішеннями «TECE» і «Meibes»

13.06.2014 запрошуємо на безкоштовний семінар за рішеннями «TECE» і «Meibes»

Компанія «ВКС» на підтримку інсталятора проводить технічний семінар за темами «Системи застінових модулів для підвісного фаянсу TECEprofil та Дренажні системи TECEdrainline», «Котельні модульні системи швидкого монтажу й автоматика Meibes». Семінар проводять технічні-інженери компаній Meibes і TECE.
10:00 - 11:00 У продовження семінару розглядаються новинки «Системи застентних модулів для підвісної фаянсу TECEprofil, дренажні системи TECEdrainline, а також дренажна система TECEdrainboard на рівні підлоги душа» TECE, всі особливості та нюанси стосуються установки і комплектації обладнання, технічні рішення.

11:00 - 11:15 КофеТайм

11:15 - 13:00 На семінарі розглядаються новинки «Модульних систем швидкого монтажу і комплектуючого обладнання для котельні, а також регулятори для опалювальних установок та клімат залежне керування» Meibes, всі особливості та нюанси стосуються монтажу та комплектації системи для повноцінної її роботи, технічні рішення.
У ході семінару кожен інсталятор має можливість поставити своє запитання, отримати відповідь питання в комплектації своїх об'єктів, які раніше викликали складність, взяти участь у дискусії.
Наш семінар дасть багато корисної інформації навіть для професійного монтажника. По завершенню семінару, учасники отримають сертифікат про проходження навчання терміном на один рік.
Навчання проводиться безкоштовно! Семінар відбудеться в навчальному центрі Компанії «ВКС» по вул. Миколи Ушакова, 8. Просимо підтвердити участь фахівців Вашої компанії.
Якщо у вас виникли питання, дзвоніть нам в офіс.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6614
Теплоізоляція