Вперше в Україні — компактний конденсаційний котел для модернізації старих опалювальних систем
Ольга Резнікова

Вперше в Україні — компактний конденсаційний котел для модернізації старих опалювальних систем

Компанія Viessmann розробила конденсаційний котел Vitodens 100-W А.Т. Це єдиний у своєму роді котел для модернізації старих опалювальних систем з природною циркуляцією.
Діапазон потужності котла 7,9-13 кВт відповідає вимогам більшості приватних будинків в Україні, де потрібна невелика теплова потужність, знижуючи тим самим обсяги споживаного газу. Завдяки цій особливості Vitodens 100-W А.Т. також легко знайде своє застосування в опаленні квартир, для яких необхідна невелика теплова потужність.
Vitodens 100-W А.Т. — ідеальний варіант для легкої і безпомилкової модернізації старої системи опалення з природною циркуляцією. З ним відпадає необхідність у подальшому дорогому демонтажі всієї гравітаційної системи і встановленні нової системи опалення. Ціна модернізації системи з цим котлом значно нижче стандартної вартості повної реконструкції теплопостачання в будинку з вже існуючою системою опалення.

Зручно також і те, що наша компанія Аркодан пропонує не просто котел, а комплексне рішення для реконструкції у вигляді пакетної пропозиції, що позбавить Вас від додаткових турбот і витрат.
Vitodens 100-W А.Т. витрачає меншу кількість енергії, тому що він додатково використовує тепло конденсації газів, що відходять. Результат: коефіцієнт корисної дії становить 108%. Як і всі конденсаційні котли, Vitodens відрізняється
тривалим терміном експлуатації і більш економічним споживанням газу, що дозволяє день за днем ​​знижувати витрати на опалення.
Компактний конденсаційний котел Viessmann доступний для замовлення і проектування в компанії Аркодан.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 763 XX XX +380 57 763 2525
+380 57 763 XX XX +380 67 428 2130
Ідентифікатор: 7394
Теплоізоляція