Ми зігрієм всіх. Наш обсяг виробництва виріс на 15%

Ми зігрієм всіх. Наш обсяг виробництва виріс на 15%

Харківське підприємство «Біолюкс» по виготовленню пелет збільшило обсяги виробництва на 15%. Сьогодні в Україні спостерігається підвищений попит на тверде біопаливо. Попит є як внутрішнім, так і зовнішнім. У зв'язку із зростанням цін на такі стандартні енергоносії як газ і нафта, з'являється інтерес до більш дешевих і екологічних видів палива. Попит на пелети в Європі в кілька разів перевищує пропозицію, тому країни ЄС інтенсивно шукають собі партнерів на території нашої держави. В Україні різке зростання попиту пов'язане з нестабільною економічною та політичною ситуацією, що призводить до підвищення ступеня довіру до альтернативних джерел енергії.
Щоб і задовольнити таку величезну кількість потенційних споживачів всі підприємства працюють на повну потужність. Наша компанія вирішила розвинути своє виробництво. Ми змогли збільшити обсяги виробленої сировини на 15% в місяць. Незважаючи на наші зусилля, іноді клієнтам необхідно вставати в чергу за готовою продукцією.
Наша компанія хоче, щоб пелетний бізнес у нашій країні процвітав. Для цього ми не тільки розвиваємося самостійно, але також ми готові допомогти нашим клієнтам організувати своє виробництво. Наш досвід в цьому бізнесі більше, ніж у будь-якої іншої компанії на українському ринку. За 10 років ми зуміли організувати не тільки власне виробництво, але й поставили десяток заводів по всьому СНД. Будемо раді допомогти і Вам.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 66 948 XX XX +380 66 948 3908
+380 66 948 XX XX +380 97 370 5037
Ідентифікатор: 7006
Aquatherm Kyiv 2024