Нова лiнiя пеллетування соломи

Нова лiнiя пеллетування соломи

Наша компанія готова представити вашій увазі нову лінію пелетування соломи з продуктивною потужністю до 1.3 т/год. Виробництво пелет - це чудова ідея для бізнесу. У Вас є можливість не тільки забезпечити ефективне використання відходів вашого виробництва, але також отримати істотний прибуток, оскільки це бізнес з високим рівнем рентабельності. Дешева вартість вихідної сировини, що використовується на виробництві, забезпечує низьку вартість продукту на виході. Основа ціноутворення пелет з соломи - це витрати на обладнання. Купівля лінії пелетування - це досить високі інвестиційні вкладення, але варто враховувати той факт, що вартість обслуговування такого обладнання незначна. Тобто в майбутньому обслуговування лінії не спричинить непомірних витрат. Лінія пелетування соломи проста у використанні, тому немає необхідності наймати високопрофесійний персонал. З обслуговуванням цілої лінії впораються лише кілька людей.
Лінія пелетування соломи складається з таких основних агрегатів: подрібнювача соломи, прес і змішувач-дозатор ОГМ 1,5, циклона активного і пасивного, радіального вентилятора і норії. Додаткові елементи лінії, такі як шафа управління і комплекти труб пневмотранспорту, також включені в лінію. З повною комплектацією лінії ви можете ознайомитися, вивчивши опису товару на сайті.
Пелети виготовляються поетапно. Першим ділом проводитися підготовка соломи до подальшої переробки. Дуже важливо використовувати більш якісну сировину, так як це безпосередньо впливає на якість кінцевого продукту. Отже, на першому етапі відбувається подрібнення соломи до стану однорідної біомаси. Далі настає процес безпосередньо переробки. Потрапляючи в прес-гранулятор, біомаса набуває форму циліндричних гранул. На наступному етапі відбувається охолодження гранул для набуття ними міцності. І на завершальному етапі відбувається фасування й упакування продукції, яка готова до використання.
Наше підприємство вже багато років займається власним виробництвом пелет і паливних гранул. Ми маємо великий досвід роботи в установці виробничих ліній для наших замовників. Якщо Ви зацікавлені в покупці лінії пелетування для соломи або окремих агрегатів і запчастин, то ми пропонуємо Вам свою співпрацю. Ми готові обговорити з Вами всі питання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 66 948 XX XX +380 66 948 3908
+380 66 948 XX XX +380 97 370 5037
Ідентифікатор: 6924
Aquatherm Kyiv 2024