Нові двошарові гофровані труби для каналізаціїї українського виробництва.
Шевченко Юлія
Труба POLYCORR ПП SN8 500х5900 мм

Нові двошарові гофровані труби для каналізаціїї українського виробництва.

Нові гофровані двошарові труби ТМ POLYCORR, кільцевого перерізу з поліпропілену марки ПП-Б (РР-В) з номінальним діаметром від 200 мм до 800 мм Sn4, Sn6, Sn8, Sn16 (за погодженням) виробляються підприємством - виробником "Бровари - Пластмас", Україна за ДСТУ Б В.2.5-32:2007 і призначені для трубопроводів, що транспортують в безнапірному режимі стічні води, не агресивні до матеріалу труб. Максимальна температура постійних стоків 60 °С і короткочасних стоків до 95 °С. Код зони застосування UD, для виробів призначених для підземного прокладання мереж каналізації без обмеження відстані від будинків і споруд, а також під будівлями і спорудами. Труби можуть застосовуватися також в гідро-меліоративному будівництві, сільському господарстві, для захисту навколишнього середовища, дренажних систем, а також в якості будь-якого виду захисту кабелів в системах зв'язку та енергетики, для відновлення зношених трубопроводів способом протяжки, для прокладки в футлярах і тунелях.
Труби POLYCORR виробляються методом безперервної шнекової екструзії з формуванням гофри на зовнішній поверхні та зварюванням гладкого внутрішнього шару труби в місцях западин гофрованої поверхні. Труби виготовляються з розтрубного частиною, монтажною довжиною 6м (за узгодженням із замовником допускається виготовлення труб без розтрубної частини та іншої будівельної довжини).
Гофровані труби з'єднуються за допомогою розтрубів із застосуванням спеціальних прокладок в останній канавці безраструбного кінця. Труби комплектуються даними прокладками. Для укладання труби POLYCORR не потрібно спеціальної кваліфікації, досить проінструктувати робітників. Не потрібно також застосування спеціальних інструментів, яких-небудь додаткових матеріалів. Все необхідне поставляється в комплекті з трубою. Особливості конструкції дозволяють звести до мінімуму ризик помилки при монтажі. Швидкість монтажу трубопроводів не нормується за кількістю стиків за зміну або протяжності змонтованих ділянок. Вона обмежена лише швидкістю проведення земляних робіт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6831
Теплоізоляція