Підсумки семінару 02.10.2014. Aquatherm IntegraCAD

Підсумки семінару 02.10.2014. Aquatherm IntegraCAD

Aquatherm IntegraCAD - програма для проектування мереж опалення та водопостачання.
Підсумки семінару Компанії «Акватерм-Чернігів».

2 жовтня 2014р. в конференц-залі Підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок пройшов семінар, присвячений теоретичного та практичного курсу проектування систем водопостачання, опалення та водного обігріву підлоги фірми Aquatherm із застосуванням нового спеціального програмного забезпечення - Aquatherm IntegraCAD.
В м.Чернігові відкрилося представництво Німецької компанії Aquatherm GmbH, тому ми запросили фахівців найавторитетніших проектних організацій міста на семінар, присвячений одному з нових продуктів компанії Aquatherm - розрахункової програмі Aquatherm IntegraCAD.
В семінарі брали участь більше 25 фахівців проектних організацій і приватних фірм («Теплогазпроект», ТОВ «Чернігівспецсервіс», Майстерня архітектора Травки В.А., ТОВ «Виробничо-торгова фірма «АВЕ САН», ТОВ «Нормаль-Україна», «Черниговгражданпроэктреконструкция», «Укрсівербуд» ЗАТ «ДСК», «Термолекс», Деснянське БУВР, ПП «Будпласт-2», «Рембуд», ТОВ «Основа- Буд-7», Чернігівська Проектна Група). Учасники семінару отримали іменні сертифікати про проходження теоретичного і практичного курсу навчання. Розрахункова програма Aquatherm IntegraCAD безоплатно передана Компанії «Акватерм-Чернігів» для подальшого використання в навчальному процесі та практичному застосуванні проектними компаніями м.Чернігова.
Цей семінар пройшов в рамках програми встановлення партнерських відносин з проектирующими організаціями та проектувальниками м.Чернігова. Тема семінару була вибрана не випадково і відповідає цілям Компанії «Акватерм-Чернігів»:

- Забезпечити надійними трубопровідними системами підприємства і бізнес-проекти в м.Чернігові, внести свій внесок у здійснення задумів наших замовників, підвищуючи ефективність інвестицій і капітальних вкладень в області трубопровідних систем;
- Через досконалість технологій - до нової якості життя людей.

Зі вступним словом до присутніх звернувся керівник компанії «Акватерм-Чернігів» - Лімонт К.В. і надав слово основного доповідачу, провідному спеціалісту проектно-технічного відділу компанії «Акватерм-Україна» - Юрію Михайловичу Бондарчуку.
Юрій Михайлович почав доповідь з ознайомчого теоретичного курсу за програмою, але зважаючи підготовленості аудиторії незабаром перейшов до практичних занять. Семінар супроводжувався безліччю зустрічних запитань і кваліфікованих відповідей. Запрошені проектувальники часто вдавалися до реальних прикладів з особистого досвіду, проявляючи живий інтерес до теми семінару. В цілому, захід пройшов дуже активно. Фахівці залишили позитивні відгуки по курсу і цікаві пропозиції, щодо самої програми Aquatherm IntegraCAD, назвавши її доброю і перспективною альтернативою вже існуючим розрахунковим програмам.

Всі учасники семінару отримали в своє розпорядження безліч теоретичних матеріалів, інформаційних каталогів, відео-уроки по роботі з програмою Aquatherm IntegraCAD, а також придбали корисні практичні навички. За відгуками запрошених фахівців, отримана інформація дає можливість по-новому подивитися на процес проектування систем водопостачання та опалення, побачити нові, ефективні напрямки для роботи.
В свою чергу, хочеться подякувати всім учасникам за відгуки та побажання, за інтерес до продукції Акватерм GmbHі активну участь в семінарі. Окрема подяка - Юрію Бондарчуку, за цікаві та змістовні лекції. Ми також висловлюємо свою подяку керівництву Підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок за надану допомогу при проведенні семінару.
Демо версія програми знаходиться на сайті компанії «Акватерм-Україна». Для проектування, програму Ви можете придбати у нас, а також Ви можете її взяти для роботи безкоштовно на узгоджений термін.
Шановні партнери, ми завжди раді бачити всіх вас на наших майбутніх семінарах, які ми регулярно проводимо для вас і ваших колег. Бажаємо вам успішної реалізації всіх ваших проектів.

З повагою, Компанія «Акватерм-Чернігів».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 462 64 XX XX +380 462 641 519
+380 462 64 XX XX +380 93 706 9426
+380 462 64 XX XX +380 462 641 519
Ідентифікатор: 6815
Теплоізоляція