Новинка! 300-ватні фотомодулі з Європи
Наталія

Новинка! 300-ватні фотомодулі з Європи

Компанія Атмосфера презентує Amur Leopard - серію високоефективних полікристалічних фотомодулів європейського виробника Recom.

Лінійка вироблених в Європейському союзі фотопанелей Recom Amur Leopard включає модулі підвищеної потужності від 280 до 300 Вт.

Фотомодулі мають гарантований позитивний допуск продуктивності + 5%, що говорить про високу якість компонентів і збірки. Заявлені технічні параметри панелей та їх відповідність стандартам підтверджені міжнародними сертифікатами і незалежним інженерним тестуванням.

Крім іншого, висока ефективність модулів Amur Leopard забезпечується антивідблискуючим склом з низьким вмістом заліза і товщиною 3,2 мм. Рама з анодованого алюмінію стійка до аммонійної корозії та впливу сольового туману.

Крім того, панелі серії Amur Leopard мають температурний коефіцієнт Pmax рівний -0,39%/°C - один з найнижчих показників зниження потужності від температури серед сучасних полікристалічних фотопанелей.

При розмірах 195×99 мм вага 300-ватної панелі не перевищує 24 кг.

Модулі Amur Leopard мають 10-річну гарантію на механічні пошкодження і 25-річну гарантію на лінійну втрату потужності від виробника.

На фотомодулі Recom Amur Leopard потужністю 300Вт в Україні встановлена ​​рекомендована роздрібна ціна на рівні $360.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7240
Aquatherm Kyiv 2024