АКВАТЕРМ-2015: на стенді STROPUVA побували більш ніж 5 тис. відвідувачів
Віфлянцев Володимир
Вручення головного призу в 500 грн. студенту НТУУ «КПІ» Сергію - переможцю конкурсу зі знання принципу роботи котла верхнього горіння STROPUVA

АКВАТЕРМ-2015: на стенді STROPUVA побували більш ніж 5 тис. відвідувачів

Аква-Терм Київ 2015
Українсько-литовське підприємство "Стропува-Україна" з успіхом виступило на виставці Акватерм-2015.
Цього року компанія представила на відкритій площі свій флагман продажів - котел STROPUVA S20U і новацію - котел STROPUVA S40U з блоком програмного керування, а також, у критому павільйоні - найменшу модель, яка привернула увагу багатьох потенційних покупців своєю компактністю і в той самий час технологічної завершеністю - 7 -ми кіловатний дров'яний котел STROPUVA S7.

Компанія як і раніше стоїть на тому, що в твердопаливних котлах STROPUVA штатне механічне регулювання температури теплоносія за допомогою бітеплового регулятора тяги - це надійна технологія, не боїться відключення електроенергії, оскільки принцип дії полягає в механічному розширенні і звуженні металу за рахунок нагріву або охолодження. Але для споживачів, які все-таки хочуть купити котел з програматором і вентилятором нагнітання повітря, Стропува-Україна надає таку можливість, пропонуючи відповідний комплект обладнання. Опційно котел STROPUVA комплектується перехідниками для кріплення відцентрового вентилятора, який може працювати з термостатами, терморегуляторами або з блоком автоматичного управління.

В рамках виставки «Стропува-Україна» провела семінар «Унікальність винаходу котла за принципом верхнього горіння», в якому взяли участь понад 70 відвідувачів, з них - 28 студентів теплоенергетичного факультету Київського політехнічного університету. Серед студентів була проведена вікторина на знання будови і принципу роботи котла верхнього горіння. Приз в 500 грн був вручений переможцю - студенту НТУУ «КПІ» Сергію, який відповів правильно на 18 питань з 20.

Також "Стропува-Україна" організувала для представників компаній-дилерів семінар, на якому були порушені питання щодо розширення представництв, сервісного обслуговування та просування твердопаливних котлів STROPUVA в областях, а три найуспішніші компанії були нагороджені золотою, срібною та бронзовою нагородою, всі дилери отримали оновлені сертифікати партнера компанії "Стропува-Україна". Головними постулатами, які були винесені з цього заходу стали - корпоративна етика конкурентної боротьби і взаємодопомога в регіонах між дилерами.

Виставка Акватерм-2015 ще раз довела, що в даний момент український ринок котельної продукції переживає небувалий підйом, який до осені може перерости в справжній бум. Цьому є кілька об'єктивних причин, таких як - подорожчання газу, а також бажання багатьох споживачів перейти на альтернативні джерела енергії, з метою зменшення залежності від електроенергії. Сьогоднішнє пожвавлення котельного українського ринку привертає компанії-виробники таких країн як Німеччина, Польща, які прагнуть розширити ринки збуту своєї продукції, поставляючи твердопаливні котли в Україну і налагоджуючи виробництво котлів на її території. Що стосується литовських котлів - вони вже давно зайшли на український ринок завдяки унікальному винаходу твердопаливного котла на принципі верхнього горіння, і відповідно - до них більше довіри у споживачів.

У той самий час, зростаючий попит на котли грає на руку непорядним ділкам, які, користуючись ситуацією, націлені на "зняття вершків" протягом 1-2 років, продаючи неякісну продукцію без будь-яких гарантійних зобов'язань. Тому зараз, коли кожен покупець твердопаливного котла стоїть перед нелегким вибором серед розмаїття котельної продукції, Стропува-Україна рекомендує підійти до цієї купівлі з високим ступенем відповідальності, так як потрібно розуміти, що придбання котла на довгі роки, це не тільки грошові витрати, а й перш за все - безпека ваших життів.

"Стропува-Україна" - єдина міжнародна компанія в Україні, яка організувала виробництво литовських котлів тривалого горіння згідно з європейськими вимогами до технологій і якості продукції. І сьогодні ТОВ «Стропува-Україна» знаходиться в авангарді по надійності, економічності та енергоефективності твердопаливних котлів в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 599 XX XX +380 44 599 3366
+380 44 599 XX XX +380 97 799 3366
Ідентифікатор: 7242
Теплоізоляція