Компанія Buderus взяла участь у дитячому благодійному проекті

Компанія Buderus взяла участь у дитячому благодійному проекті

З кінця 2013 року обладнання торгової марки Buderus успішно застосовується для опалення та гарячого водопостачання житлових корпусів дитячого мультифункціонального центру «Наші діти». Цей центр був відкритий 11 жовтня 2013 в рамках благодійного проекту по захисту дітей-сиріт, дітей, з неблагополучних сімей, дітей з багатодітних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Завдяки німецько-польсько-українській співпраці в рамках благодійного товариства і на державному і приватному рівнях в Києві було відкрито новий комфортабельний центр для дітей, відповідний по всіх параметрах європейським нормам. Такий проект є унікальним, тут діти можуть проходити навчання і проживати в затишних умовах. Крім того теплозабезпечення центру забезпечується за рахунок застосування енергоефективного обладнання.

Компанія Bosch (до складу якої входить компанія Buderus) стала одним із меценатів проекту «Наші діти» і надала консультативні послуги з підбору оптимального обладнання для створення енергоефективної системи теплопостачання приміщень дитячого центру. Фахівці компанії оснастили котельню житлового сектора центру сучасним обладнанням фірми Buderus: теплові насоси Buderus і сонячні колектори Buderus ефективно постачають приміщення теплом і гарячою водою, скорочуючи при цьому витрати на використання газу і електрики.

Енергоефективне обладнання, вироблене компанією Buderus, створено для оптимальної трансформації різних видів енергії в тепло:

Сонячні системи акумулюють тепло з сонячної енергії: теплові насоси забезпечують теплопостачання за рахунок використання екологічно чистої безкоштовної енергії довкілля.
Котли твердопаливні Buderus використовують як паливо горючі біокомпоненти, виготовлені з відходів деревини
Рідинні конденсаційні котли Buderus працюють за спеціальною рідиннопаливній конденсаційної технології, що дозволяє використовувати доступні і недорогі види рідкого палива максимально ефективно з мінімальними витратами.

ТОВ «АЛЬФАГАЗ» є офіційним постачальником опалювального обладнання компанії Buderus. Кваліфікація співробітників нашої компанії підтверджена багаторічним досвідом і необхідними дозволами на проведення проектних, монтажних, пусконалагоджувальних та ремонтних робіт у сфері тепло та газопостачання. Ретельно вивчивши потреби і побажання замовника, ми:

Складаємо найбільш вигідну пропозицію з підбором необхідного обладнання
У допустимо короткі терміни організовуємо поставки будь-якого теплового, водогрійного, теплоенергетичного обладнання безпосередньо від виробника.
Здійснюємо монтаж і пуско-наладку теплового та інших видів обладнання
Надаємо сервісне обслуговування та ремонт поставленого нами устаткування.
Запрошуємо до співпраці приватні та державні організації.

Можливе надання послуг в розстрочку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 8 XX XX +380 6238 83688
+380 6238 8 XX XX +380 99 020 4427
+380 6238 8 XX XX +380 6238 83692
Ідентифікатор: 6603
Aquatherm Kyiv 2024