Співробітництво міжнародного значення
Логотип

Співробітництво міжнародного значення

Наприкінці минулого року компанія ТОВ «АЛЬФАГАЗ» отримала сертифікат офіційного партнера німецької компанії Buderus. Така співпраця є знаковою як для керівництва компанії ТОВ «АЛЬФАГАЗ», так і для її клієнтів. Перш за все, тепер з'явилася можливість купувати якісну німецьку теплотехніку (у тому числі, котли чавунні та газові) безпосередньо від виробника з отриманням усіх гарантій на обслуговування, ремонт і монтаж. Розширення асортиментного ряду даної продукції теж важливий аспект такого партнерства.

Займаючи на ринку лідируючі позиції, компанія Buderus здійснює комплексні поставки повного спектру пристроїв, необхідних для оснащення систем опалення, гарячого водопостачання та енергозабезпечення. Перелік обладнання виробництва компанії Buderus включає наступні позиції:

- Котли чавунні газові низькотемпературні водогрійні
- Котли низькотемпературні водогрійні рідкопаливні
- Конденсаційні водогрійні котли
- Парові (газові або рідкопаливні) котли
- парогенератори
- Чавунні твердопаливні котли
- Системи автоматичного контролю і управління для промислових і побутових схем опалення
- Теплоелектростанції типу BHKW блочного комбінованого типу
- Радіатори опалення
- Обладнання, що працює на альтернативних джерелах енергії.
ТОВ «АЛЬФАГАЗ» здійснює поставки теплоенергетичного обладнання безпосередньо із заводів виробників. Здійснюючи проектування опалювальних систем різної складності і призначення, ми виробляємо його монтаж і сервісне обслуговування. Для проведення пуско-налагоджувальних, монтажних і ремонтних робіт наші фахівці мають необхідний рівень кваліфікації, підтверджений дозволами та допусками, виданими уповноваженими службами. Співпрацюючи з клієнтами, ми застосовуємо індивідуальний підхід у вирішенні їх проблем з оснащення підприємств, житлових будинків і адміністративних будівель опалювальним або теплоенергетичним обладнанням.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 8 XX XX +380 6238 83688
+380 6238 8 XX XX +380 99 020 4427
+380 6238 8 XX XX +380 6238 83692
Ідентифікатор: 6527
Aquatherm Kyiv 2024