NAVIEN в Україні тепер представлений в соціальних мережах!
Google
Соціальні мережі

NAVIEN в Україні тепер представлений в соціальних мережах!

Шановні пані та панове!

Наша компанія завжди прагне бути максимально відкритою та доступною для своїх клієнтів. Тому, черговим кроком у розвитку партнерських відносин з нашими клієнтами, шанувальниками і торгово-сервісними партнерами корейського опалювального бренду NAVIEN в Україні став запуск офіційних сторінок в соціальних мережах - Facebook, Вконтакте, Одноклассники, Google+ і YouTube.

На цих сторінках кожен зможе отримати не тільки корисну інформацію про опалювальній техніці NAVIEN, а й дізнатися про події, що відбуваються в житті компанії, яка її представляє в Україні.

Сторінки NAVIEN в соціальних мережах - це майданчик для відкритого неформального спілкування, місце, де можна швидко дізнатися свіжу інформацію про торгову марку і отримати прості відповіді на найрізноманітніші питання.

Впевнені, що наші сторінки в соцмережах стануть відмінним місцем для спілкування сообщества ТМ «NAVIEN». Крім того на цих сторінках можна знайти актуальну та корисну інформацію про всі діючі спеціальні пропозиції, отримати відповіді на питання, ознайомиться з фото-і відеоматеріалами та багато іншого.

Також, за допомогою офіційних сторінок в соціальних мережах, експерти ТМ «NAVIEN» дадуть відповідь на всі питання, що цікавлять клієнтів, за вибором котлів та їх подальшому сервісному обслуговуванню.

Нас можна знайти в Facebook, Вконтакте, Однокласниках, Google+ і YouTube.:

Соціальна мережа «Google+»: http://gplus.to/NAVIEN
Соціальна відеоплощадка «YouTube»: http://www.youtube.com/user/NAVIENUA/videos?flow=grid&view=1
Соціальна мережа «Facebook»: https://www.facebook.com/NAVIENUA
Соціальна мережа «В Контакте»: http://vk.com/navien_ua
Соціальна мережа «Однокласники»: http://www.youtube.com/NAVIENUA

Ми готові прислухатися до думки аудиторії, враховувати побажання і розвивати український напрямок бренду NAVIEN в кращу сторону.

Незабаром Вас чекають цікаві конкурси з не менш цікавими призами.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6205
Aquatherm Kyiv 2024