У рамках програми «Оптимальні рішення для поквартирного опалення» NAVIEN спільно з Jeremias GmbH провів навчальний семінар для проектувальників і будівельників.
Микитенко Роман Миколайович
NAVIEN спільно з Jeremias GmbH провів навчальний семінар

У рамках програми «Оптимальні рішення для поквартирного опалення» NAVIEN спільно з Jeremias GmbH провів навчальний семінар для проектувальників і будівельників.

5 вересня 2013р. у м. Києві в рамках програми «Оптимальні рішення для поквартирного опалення» NAVIEN спільно з Jeremias GmbH провів навчальний семінар для проектувальників і будівельників.

Слід зазначити, що на заході зібралися зацікавлені професіонали, що зумовило ділову і конструктивну атмосферу.

Учасники навчання оцінили високу надійність і економічну вигоду використання південнокорейських котлів ТМ «NAVIEN» в комплексі з продукцією компанії Jeremias GmbH.

Дане комплексне рішення при організації поквартирного опалення в багатоповерхових будинках знижує загальне споживання газу і вартість системи в цілому.

У разі питань з реалізації даних рішень звертайтесь за телефоном: 044 592-XX-XX Показати телефон+380 44 592 6030


Чекаємо Вас на семінарах NAVIEN!

Програми навчань розроблені як для менеджерів з продажу, так і для технічних фахівців у сферах проектування, будівництва, сервісу і монтажу теплотехнічного обладнання. Учасниками семінарів можуть стати також керівники та інженери компаній, зацікавлених у просуванні продукції ТМ «NAVIEN».

Для участі у семінарі NAVIEN, необхідно заповнити форму реєстрації на нашому сайті, або зателефонувати представникові компанії KD NAVIEN в Україні, за телефоном 044 592-XX-XX Показати телефон+380 44 592 6030.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6177
Aquatherm Kyiv 2024