Фахівці ринку сконцентровані на «Аква-Терм Київ 2013»
Фото: TRUBA.ua
Широке охоплення, щільне співробітництво, прекрасні результати.

Фахівці ринку сконцентровані на «Аква-Терм Київ 2013»

У столиці розпочала свою роботу провідна виставка опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів «Аква-Терм Київ 2013», яка пройде до 17 травня включно у Міжнародному виставковому центрі.

Як зазначила директор проекту «Аква-Терм Київ» Олена Кононенко: «Ми вдячні за багаторічну довіру всім учасникам. Впевнена, виставка дозволить всім присутнім - і гостям, і експонентам - удосконалити професійний досвід та дізнатися більше про новітні світові та вітчизняні розробки в секторі HVAC».

Як повідомляють організатори виставки, в рамках «Аква-Терм Київ 2013» свою продукцію та послуги представили 636 компаній з 28 країн світу.
На заході представлені спеціалізовані салони такі, як: Філльтри і технології очищення води, Еко Енерго (енергоефективні технології та системи), Басейн Пул і Кул Кліман.

Лейтмотивом ділової програми будуть актуальні тренди галузі - енергонезалежність, природоохоронні та зберігаючі технології.

Дата проведення виставки: 14-17 травня 2013 року.
Місце: Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський пр. 15 (ст. м. Лівобережна).
Організатори виставки: ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Llc (Великобританія).

Традиційно в роботі виставки бере участь спеціалізоване інтернет-видання TRUBA.ua. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати знакову подію галузі, ознайомиться з пропозиціями на ринку для продуктивної співпраці і просування своєї компанії.
Ідентифікатор: 5907
Aquatherm Kyiv 2024