Danfoss Learning - переможець `Grands Prix du Froid 2012`

Освітній портал Danfoss Learning був удостоєний престижної нагороди у Франції - «Grands Prix du Froid 2012». Судді конкурсу були вражені новим підходом до навчання, запропонованим компанією Danfoss. Електронні курси отримали високі оцінки і позитивні відгуки за якість і повноту висвітлення питань і проблем, з якими щодня стикаються фахівці напрямів «Холодильна автоматика і кондиціонування» і «Теплопостачання». Це друга нагорода Danfoss Learning. Раніше ця програма отримала премію Cooling Industry Award у Великобританії.

Марина Тропак, менеджер з продукції «Данфосс ТОВ» коментує: «Перемога в конкурсі« Grands Prix du Froid 2012» є визнанням двох років напруженої роботи компанії. В результаті наші клієнти отримали такі інструменти та послуги, які приносять значну вигоду їхньому бізнесу. У спеціальних інтерактивних курсах для українських користувачів врахована вся специфіка вимог до обладнання в Україні. Заходьте, реєструйтесь і отримуйте сучасні знання на www.learning.danfoss.ua».

Конкурс The Grands Prix du Froid організований форумом Cold Chain і торговим журналом RPF. Цей захід збирає всіх професіоналів Холодильній Промисловості (виробників, дистриб'юторів, монтажників і кінцевих споживачів) для просування кращих інновацій року. У 2012 році з 40 заявок, серед яких були і такі компанії, як Carrier Transicold, Lennox і Beijer, тільки 8 отримали нагороду. Серед них портал Danfoss Learning.

Навчальний портал Danfoss Learning доступний в 35 країнах світу і продовжує виходити на нові ринки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5855
Aquatherm Kyiv 2024