Нагрівачі повітря MASTER серії AIR BUS на новому заводі MICHELIN, що будується в Китаї
Теплогенератор MASTER

Нагрівачі повітря MASTER серії AIR BUS на новому заводі MICHELIN, що будується в Китаї

120 нагрівачів повітря of Master серії AIR BUS heaters були продані на споруджуваний об'єкт - завод Michelin в Китаї.
Нагрівачі повітря Master серії Air Bus застосовуються на споруджуваному об'єкті в Шеньяні. Компанія Michelin планує інвестувати 1.5 мільярда доларів у виробництво із загальною виробничою площею 750,000 квадратних метрів. Виробництво планується запустити в 2015 році ємністю 10000000 автомобільних шин і 2 мільйони вантажних шин.
Установочні роботи всередині будівлі ускладнені низькими температурами взимку. З такою величезною кількістю устаткування і виробничих ліній підготовчий період займає багато часу. Тим не менш, було вирішено застосовувати мобільні нагрівачі повітря для прогріву робочих зон. 84 рідкопаливних нагрівача Master BV 690 і 36 штук BV 470 з осьовими вентиляторами були встановлені на об'єкті. У загальному підсумку встановленаі потужність нагрівачів 24 000 кВт. Більшість нагрівачів застосовуються з гнучкими шлангами для відводу тепла в необхідну зону .
Безсумнівно, кількість нагрівачів, застосовуваних на одному об'єкті показує величезний масштаб будівництва Michelin. MCS Group пишається, що наше обладнання було вибрано компанією Michelin і успішно справляється зі своїм завданням!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5649
Aquatherm Kyiv 2024