Пройшов ювілейний Міжнародний водний форум України
Олена Сердюк для TRUBA.ua

Пройшов ювілейний Міжнародний водний форум України

У Києві пройшов десятий, ювілейний, Міжнародний водний форум `Aqua Ukraine 2012`, який традиційно підтримало лідируюче спеціалізується інсталяційне інтернет-видання TRUBA.ua, на сторінках якого публікувалася актуальна інформація про подію.

Лідируючий спеціалізований захід водопровідно-каналізаційної галузі `Aqua Ukraine 2012` проходив з 4 по 9 листопада 2012 року в Міжнародному виставковому центрі. Протягом усіх днів роботи Форуму відвідувачі могли ознайомитися з новітніми технологіями та обладнанням для водопідготовки, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, з інженерними мережами, насосним і арматурним обладнанням, приладами та апаратурою для контролю якості води, які задали основний напрямок експозиції виставки та науково -практичної конференції.

Традиційно в рамках Міжнародного водного форуму була організована та проведена насичена програма заходів. Серед знакових подій:
- VII Міжнародний конгрес `Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2012`, організатором якого виступило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
- Конференція `Вода та довкілля`. Міністерств екології та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України.
- Конференція `Якісна питна вода - народу України`.

Також був проведений конкурс на кращого працівника технічної служби водопровідно-каналізаційної галузі, в рамках якого бригади з усієї України боролися за почесне звання, виконуючи різні завдання на швидкість і якість робіт.

В рамках Форуму фахівці водної галузі України мали змогу обмінятися досвідом, ознайомитися і вивчити нові технології і наукові розробки, щоб застосувати отримані знання в подальшій роботі.
Ідентифікатор: 5559
Aquatherm Kyiv 2024