Нагрівачі Master серії AIR BUS в розважальній  індустрії

Нагрівачі Master серії AIR BUS в розважальній індустрії

Компанія Master Climate Solutions відзначає неймовірний ріст інтересу до нагрівачів непрямого нагрівання великої потужності серії Master AIR BUS. Що ще більш примітно, даний інтерес виявляють представники розважальної індустрії. Основна головний біль організаторів будь-яких заходів на відкритому повітрі - це обігрів. Як правило, місця проведення заходів, будь то сцена, спортивний зал, намет або просто будівля з поганою теплоізоляцією, вимагають постійного припливу гарячого повітря.
Основною перевагою нагрівачів Master серії Air Bus є простота установки, а саме той факт, що вони готові до роботи практично відразу після підключення до мережі. Дане рішення є ідеальним для обігріву разових або короткострокових заходів на відкритому повітрі, де проблематично застосувати стандартну систему опалення. Більш того, витрати на даний вид обігріву набагато нижче, а висока ефективність робить його найпопулярнішим видом в даній галузі.
У цьому сезоні Master Climate Solutions представляє оновлену модель нагрівачів Master серії Air Bus з більш міцною і посиленою конструкцією. З поліпшеними технічними параметрами і якістю дані нагрівачі ще більше посилили свої позиції на ринку мобільного обігріву.
Збільшені гумові колеса, можливість підключення власного незалежного паливного бака, додаткові петлі і ручки, які роблять транспортування зручніше і легше, - всі ці зміни присутні в нових моделях. Нагрівачі Master непрямого нагрівання серії Air Bus доступні з одним, двома або чотирма виходами для приєднання гнучких шлангів. Якщо є необхідність відведення гарячого повітря на більшу відстань, існує можливість з`єднання шлангів між собою. Нагрівачі Master AIR BUS варіюються по потужності від 75 до 220 кВт з потоком повітря від 4.400 до 12.500 м ³ / год, що дозволяє застосовувати їх не тільки в розважальної індустрії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5496
Теплоізоляція