Компанія «Албіон Гроуп» на виставці «COMFORT HOUSE» 2012.

З 18 по 21 вересня кияни та гості столиці могли відвідати виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», де пройшла виставка «COMFORT HOUSE». Головним організатором виступив Київський міжнародний контрактовий ярмарок, на чолі з Івановим Володимиром Андрійовичем.

Будівельна виставка «COMFORT HOUSE» - це бренд. Приймати участь в даному заході - честь для будь-якої компанії. Учасниками виставки виступили компанії та фірми, якість продукції яких перевірено роками.

Головною метою виставки є бажання допомогти споживачеві вибрати якісний продукт в сфері будівництва за доступною і відповідною ціною. На виставці були представлені найкращі варіанти будівельних матеріалів та обладнань, а також комплексні рішення проектів для будівництва.

Особливу увагу в цьому році приділили енергозберігаючим і екологічно чистим матеріалам і технологіям, архітектурним та проектним рішенням.

Вся продукція на виставці була представлена ​​в різних павільйонах, які поділилися залежно від тематики. Відвідувачі могли ознайомитися з презентаціями продукції в наступних галузях виставки:
«Будівництво та архітектурне проектування»,
«Будівельні матеріали та обладнання»,
«Фасади, покрівля та ізоляція»,
«Двері, вікна, автоматика»,
«Кліматтех Експо»,
«Інтер'єр. Декор. Світло »,
« Інструмент »,
« Кераміка та сантехніка ».

Компанія «Албіон Гроуп» - багаторічний лідер у сфері будівництва басейнів і павільйонів для басейнів, продажу гідромасажних ванн та різноманітного обладнання, також взяла участі у виставці «COMFORT HOUSE».

Серед продукції нашої компанії представлені і очисні споруди Bio-CWT, які славляться своєю якістю і високою ефективністю роботи установки. Вся наша продукція доступна, екологічно безпечна і довговічна.

За більш детальною інформацією про модельний ряд компанії перейдіть на основний сайт albion.ua.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5470
Теплоізоляція