Гармонія голови і серця в новій колекції Hansgrohe
Фото: Hansgrohe

Гармонія голови і серця в новій колекції Hansgrohe

Компанія `Hansgrohe` представила нову колекцію з унікальним органічним мінімальним дизайном. Для `Axor Starck` характерний низький рівень витрати води (3,5 л за хвилину) без будь-яких компромісів у функціональності. Цьому сприяють і новий тип розпилення, і окремі елементи управління для об`єму і температури води.

Нова колекція для ванної кімнати розроблялася протягом трьох років в рамках співпраці між Axor, дизайнерським брендом від Hansgrohe SE, і Філіпом Старком, відомим французьким промисловим дизайнером.

Для умивальника був спеціально розроблений змішувач, який складається з 90 окремих точок, кожна з яких випускає ніжні краплі води. Це вносить нові відчуття при вмиванні, а також охоплює більшу поверхню. Таке новаторське рішення дозволяє відчутно скоротити витрату води до 3,5 л за хвилину, у той час як стандартна витрата для мийки становить 7 л за хвилину.

Для більшого комфорту і зниження споживання води були розроблені окремі елементи для регулювання об`єму і температури. Включається і відключається вода на кінчику носика. Руки відразу знаходяться біля потоку води і вона не виливається без діла. Температура ж регулюється у верхній частині змішувача.

Колекція Axor Starck складається з більше 40 продуктів, що охоплюють усі сегменти ванної кімнати. Змішувачі для раковини виконані в чотирьох різних висотах, також є настінне рішення. Змішувачі для душу і ванни мають можливість відкритого і прихованого монтажу. Колекція доповнена різними аксесуарами.
Ідентифікатор: 5460
Теплоізоляція