PURMO – бренд №1!

Спека поступово тане в осінньому повітрі, а сонце нагадує, що наближається холодна пора. Закінчився довго очікуваний сезон відпусток і команда PURMO готова до активної роботи: зберегти літне тепло, створити неперевершений комфорт та здивувати клієнтів бездоганними дизайнерськими рішеннями. Надійна команда – це найголовніша ланка бізнесу, покликаного зробити життя людей більш комфортним. Саме тому, ми розпочинаємо нову програму, яка не тільки допоможе підвищити рівень упізнавання бренду PURMO, але й зацікавить дистриб’юторів та інсталяторів у більш продуктивній співпраці.

Раді представити Вам програму - `PURMO – бренд №1!`

Дана програма має на меті підвищення упізнавання бренду пересічною та спеціалізованою аудиторією, формування пулу `безкоштовної` зовнішньої реклами, формування високого іміджевого статусу бренду PURMO на території України, збільшення обсягу продажів продукції PURMO та кількості активних клієнтів, а також підвищення інтересу до продукції PURMO з боку дистриб`юторів різного рівня та кінцевих споживачів.

Під час програми ми допоможемо оформити Ваші місця торгівлі та бізнес зони у фірмовому стилі РURMO. Стильні наліпки, мобільні виставкові конструкції, а саме Roll-Upes, фірмові стяги, настільні прапорці, логотипні ручки та пакети допоможуть зробити Ваш офіс ще більш яскравим.

Опитування серед дилерів та інсталяторів дозволить нам покращити сервіс від РURMO та зробити наше спілкування ще більш продуктивним.

Конференції допоможуть знайти нових клієнтів, а корпоративна вечірка від РURMO подарує яскраві враження та вир емоцій тим, хто прагне досягти спільної мети.

Акція `PURMO – бренд №1!` триває з 1 серпня по 20 грудня 2012 рогу. Кожен дилер та інсталятор відчує підтримку PURMO. Тепер у нас єдина команда, єдина мета та єдиний дизайн – бізнес у стилі PURMO.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5436
Теплоізоляція