Новий зволожувач від Mitsubishi Heavy Industries
Фото: Mitsubishi Heavy Industries

Новий зволожувач від Mitsubishi Heavy Industries

Дочірня компанія Mitsubishi Heavy Industries розширює свою лінійку зволожувачів гібридними моделями з теплим туманом. В першу чергу серія буде виводиться на японський ринок, починаючи з вересня цього року.

Гібридний зволожувач Rooist з теплим туманом буде доступний в чотирьох варіантах: з потужністю на 500 мл/год в двох кольорах, 700 мл/год і 850 мл/ч. Всі моделі також матимуть втроєну іонну технологію і спеціально розроблених фільтр. Ця комбінація забезпечить надійний захист від бактерій і вірусів.

При низькій вологості приміщення, зволоження швидко досягається завдяки теплому туману, а потім, при досягненні заданого рівня, система переключається на режим випаровування і далі регулює кількість вологи. Перемикання між двома режимами відбувається автоматично.

У режимі `Eco` споживання енергії істотно знижується в порівнянні з нормальною роботою пристрою, завдяки відключенню нагрівача.
Ще однією перевагою новинки є низький робочий шум - всього 32 дБ в моделі з потужністю 500 мл / ч.

Пристрій спроектовано таким чином, що зведена на нуль можливість опіків, якщо зволожувач був перекинутий. Також його просто чистити.
Ідентифікатор: 5427
Теплоізоляція