Siemens продає свій бізнес з водопідготовки
Фото: Siemens

Siemens продає свій бізнес з водопідготовки

21 серпня 2012 відбулося підписання угоди про продаж компанії Westech Engineering, Inc бізнесу по водопідготовці - Siemens Industry Automation Division. Ціна покупки не розголошується.

Угода включає в себе всі діючі проекти, пов`язані активами і зобов`язаннями, інвентаризацією і патентами, а також об`єкт в місті Еймс, штат Айова, США. Шістдесят два активних співробітника перейдуть в компанію Westech.

Microfloc і General Filter є стабільними підприємствами з відмінними працівниками, багатою історією і хорошою впізнаваністю бренду, тому вони являють собою важливе стратегічне придбання для Westech. З боку Siemens ця продаж відображає вирівнювання муніципальних стратегій з довгостроковими цілями бізнесу.

Заснована в 1973 році компанія Westech Engineering, Inc спеціалізується на розробці і виробництві технологічного обладнання для муніципальних систем водопостачання та очищення стічних вод. В даний час компанія має більше 500 співробітників з офісами в США, Бразилії, Китаї, Індії та Південній Африці.
Ідентифікатор: 5411
Aquatherm Kyiv 2024