Радіаторний терморегулятор living eco ® отримав нагороду на щорічній виставці-конференції IDHEE у Великобританії

Радіаторний терморегулятор living eco ® отримав нагороду на щорічній виставці-конференції IDHEE у Великобританії

Радіаторний терморегулятор living eco ® - одне з останніх творінь компанії Danfoss - отримав міжнародну нагороду за високу якість на щорічній конференції та виставці IDHEE у Великобританії. Це чергова нагорода living еco ®, який раніше був відзначений за дизайн і зовнішній вигляд.

Білл Бакнелла (Bill Bucknell), виконавчий директор IDHEE прокоментував нагороду: `Living eco ® отримав найвищі оцінки не тільки за простоту настройки і експлуатації. У його комплект входять адаптери, що дозволяють замінити сенсор Danfoss попередніх моделей і встановити терморегулятор на клапани інших виробників`.

Для опитування була використана методика `таємний покупець`. В опитуванні взяли участь члени виконавчого комітету IDHEE, які вивчали і оцінювали всі представлені на виставці новинки, що відповідають завданню IDHEE - визначати і просувати енергоефективні технології для опалення, централізованого теплопостачання та захисту навколишнього середовища.

`Безумовно, нагорода за високу якість, простоту настройки і експлуатації - це визнання Danfoss `законодавцем мод` у розробці та застосуванні інноваційних технологій. Також варто зазначити, що living еco ® ще і найбільш енергоефективний серед терморегуляторів, і дозволяє заощадити на 23% тепла більше, ніж аналоги, що застосовуються до сьогоднішнього часу`, - зазначив Андрій Берестяни, директор з маркетингу та продажу компанії Данфос ТОВ.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5317
Aquatherm Kyiv 2024