Інженерна компанія `ІВІК` взяла участь у виставці `АКВА-ТЕРМ Київ 2012`

У період з 15 по 18 травня, в Києві проводилася 14-а Міжнародна виставка опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів `АКВА-ТЕРМ Київ 2012`.

Експозиція займала все три павільйони Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, Київ).

Компанія `ІВІК` взяла у виставці активну участь і представила на стенді кілька своїх успішних розробок, а саме: тепловий насос HeatGuard і кліматичну систему WineGuard (для винних льохів).

Особливий ажіотаж серед відвідувачів виставки на стенді був викликаний кондиціонером для шубних кімнат - жоден з відвідувачів не міг пройти повз нього, залишившись байдужим.

Також був представлений новий бренд на ринку опалювальних систем - теплий плінтус австрійської компанії Best Board, торговим представником в Україну якого є компанія `ІВІК`.

Гості виставки змогли отримати консультації наших фахівців про технічні особливості кліматичного обладнання, необхідні інформаційні матеріали, а також подивитися відеоролик про процес якісного монтажу побутового кондиціонера, що є одним з найважливіших переваг інженерної компанії `ІВІК` на вітчизняному ринку.

Всього у виставці взяли участь понад 750 компаній з 30 країн світу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5278
Теплоізоляція