Семінари по повітряному опалення Tecnoclima
Фото: САНСТОР

Семінари по повітряному опалення Tecnoclima

Починаючи з лютого поточного року в найбільших містах України - Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Львові та Києві - пройшли семінари для провідних фахівців в області опалювання і вентиляції, на тему `Системи повітряного опалення Tecnoclima`. Провів захід ТОВ `САНСТОР` - офіційний дистриб`ютор на території України італійського виробника.

У першій частині семінару учасники змогли ознайомитися з історією розвитку компанії, а також розглянути основні принципи роботи технології безпосереднього теплообміну (DRY), заснованої на нагріві і охолодженні повітря без участі проміжного рідкого теплоносія.

У другій частині було розглянуто повний модельний ряд італійського обладнання Tecnoclima, технічні характеристики, а також практичні приклади виконаних проектів із застосуванням технології системи DRY.

В ході третьої частини семінару розглядалися об`єкти в Україну, де встановлено обладнання Tecnoclima. Слухачам були представлені результати моніторингу роботи систем повітряного опалення на цих об`єктах.

В кінці семінару фахівці проявили активну участь в обговоренні актуальних питань при проектуванні систем опалення. Найбільш активні учасники отримали цікаві італійські подарунки.

Перед початком семінару учасники отримали наочні інформаційні матеріали, каталоги продукції, диски, журнали `Аква-Терм`, який виступив інформаційним спонсором заходу. Тривалість семінару складала 6 годин.
Ідентифікатор: 5200
Aquatherm Kyiv 2024