Економний гібридний водонагрівач
Фото GE Appliances

Економний гібридний водонагрівач

Американський бренд GE Appliances, який працює на ринку побутових товарів, на початку лютого оголосив про запуск енергоефективного гібридного електричного бойлера GeoSpring.

За даними компанії їх нова розробка використовує на 62% менше енергії, ніж стандартний електричний водонагрівач.

У бойлері поєднуються технології теплових насосів і традиційні електричні елементи. Бойлер розрахований на стандартні 50 літрів. У ньому можна налаштувати декілька режимів роботи. Самий енергозберігаючий - eHeat - для нагріву води працює тільки тепловий насос. Гібридний режим теж використовує для нагрівання тепловий насос, але для більш швидкого відновлення може підключати електрику. Коли система визначає, що вимога була виконана, вона автоматично переходить до використання тільки теплового насоса. Режим високого попиту дозволяє збільшити кількість гарячої води, наприклад, якщо у вас в гості і гарячої води потрібно більше. Стандартний режим відключає тепловий насос і використовує тільки електричні елементи. Він дозволяє працювати в екстремальних холодних умовах (менше 430), коли тепловий насос не эфективний.

Також передбачений режим на час відпустки. Можна задати період, який вас не буде вдома (від 3х днів до 90), і система буде підтримувати температуру води +100, а до приїзду нагріє до заданої температури. І можна буде відразу прийняти гарячий душ.
Ідентифікатор: 5137
Aquatherm Kyiv 2024