Серед учнів шкіл проходить конкурс молодіжних проектів `Енергія і середовище`

Серед учнів шкіл проходить конкурс молодіжних проектів `Енергія і середовище`

В рамках міжнародної освітньої програми SPARE (шкільна освітня програма використання ресурсів та енергії) і всесвітньої декади ООН `Освіта для стійкого розвитку` за підтримки Норвезького товариства охорони природи і INFORSE Europe (Європейська мережа розвитку сталої енергетики) проходить конкурс молодіжних проектів `Енергія і середовище` в 2011-2012 навчальному році. Він проходить під лозунком `Збережемо клімат - почнемо з простих енергетичних рішень`.

Офіційний спонсор конкурсу, компанія Данфосс, заснувала спеціальну номінацію `Роль радіаторного терморегулятора у скороченні викидів СО2`.

В рамках номінації Данфосс учасники конкурсу повинні представити: опис результатів досліджень взаємозв`язків між застосуванням радіаторних терморегуляторів і зменшенням викидів СО2, розрахунки по конкретному будинку: приватний чи багатоповерховий будинок, школа та ін, до і після установки терморегулятора.

Робота повинна містити висновки:
- Чи має сенс встановлювати радіаторні терморегулятори;
- Ступінь необхідності установки радіаторних терморегуляторів в системі опалення в порівнянні з іншими енергозберігаючими заходами;
- Значимість використання радіаторних терморегуляторів для Україні.

Як повідомляють в компанії: `Данфосс не перший рік спонсорує конкурс SPARE, і в цей раз ми знову очікуємо отримати цікаві проекти, нові знахідки, несподівані рішення, які зроблять школярі у своїх містах і селах`.
Ідентифікатор: 5026
Теплоізоляція