По Україні ремонтують водогони
Фото Roy Joseph

По Україні ремонтують водогони

В Дніпропетровську була введена в експлуатацію насосна станція №8 міського комунального виробничого підприємства `Дніпроводоканал`, яка стала четверною за цей рік. Модернізація проводиться в рамках програми підвищення якості житлово-комунальних послуг в містах та районах Дніпропетровщини. Нова автоматизована система управління на станції дозволить майже вдвічі зменшити споживання електроенергії.

Заощаджені на споживанні електроенергії кошти підуть на подальшу модернізацію об`єктів `Дніпроводоканалу`. Наступного року заплановано запустити ще шість таких станцій.

Також новим водогоном можуть похвалитися жителі села Старий Остропіль Хмельницької області. На сьогодні завершено реконструкцію першої черги водогону, та освоєно 287 тис. грн. Загалом на реконструкцію буде виділено 768 тис. грн. Питання забезпечення жителів села якісною питною водою було пріоритетним оскільки специфіка природного ландшафту даної місцевості полягає в тому, що під населеним пунктом пласт кам`яної гранітної породи сягає 30 метрів, люди не мають можливості копати криниці та користуватися альтернативним джерелом водопостачання, а водогін, збудований ще у 60-х роках, вийшов із ладу.
Ідентифікатор: 4783
Aquatherm Kyiv 2024