Що хочуть покупці кондиціонерів?

Що хочуть покупці кондиціонерів?

Ціною питання при виборі кондиціонера керується тільки третина покупців, вважають фахівці компанії ASMARKETING, - майже для половини респондентів головне: надійність.

За даними дослідження `Ринок побутових кондиціонерів: зовнішньоторговельні постачання в РФ 2010 р., споживчі переваги`, основними чинниками, що впливають на споживчі переваги, є надійність (42% респондентів) і довіру бренду (36%), який асоціюється з надійністю. І тільки для 30% опитаних важливий такий показник, як `краще на ринку співвідношення ціни-якості`.

В значній мірі на споживчі уподобання впливають чинники `сервісного обслуговування`: установка обладнання за зручним графіком - 44%, грамотні консультанти - 33%, можливість профілактичного обслуговування - 30%, включаючи додаткову гарантію продавця - 21%. Укладення договору на регулярне обслуговування вважають необхідною умовою для ухвалення рішення про покупку - 42% респондентів.

Аналітики вважають, що продавцям обладнання для залучення клієнтів потрібно приділити більшу увагу сервісу, розширивши спектр надаваних послуг, а скасування узгодження встановлення кондиціонера позитивно вплине на попит даного виду товару.

http://marketing.rbc.ru/
Ідентифікатор: 4760
Теплоізоляція