Ціни на полімери стабілізувалися в Азії

Ціни на ПЕВЩ поступово виросли в Азії на 15 дол США / тонна на тижні з 14 березня 2011 Китайські постачальники, які працюють на умовах `вартість і фрахт`, як і іранські, пропонували полімер за цінами на 50 доларів вище середньоринкових. Але ці пропозиції зустріли знижений купівельний попит, і продавці боролися за укладання угод за поточними цінами.

Ціни на ПЕНЩ встановилися в Азії на рівні минулого тижня. Запити з доставки морем до китайських постачальникам, які працюють на умовах `вартість і фрахт`, надходили з Азії та Близького Сходу на рівні вище середньоринкової на 15-45 доларів. Пропозиції подорожчали разом із зростанням цін, але великого купівельного попиту не викликали.

Ціни на ЛПЕНЩ застигли в Азії на рівні минулого тижня. Більш дорогі пропозиції не змогли викликати купівельного попиту, і продавці боролися за укладання угод.

Ціни на ПП на тлі обмеженою прибутку і зрослих запасів в Азії минулого тижня не змінилися. Лунали пропозиції за вищими цінами, але вони зустріли опір покупців з-за більш дешевих внутрішніх пропозицій в Китаї. Покупки були невиразними в південно-східній Азії через те, що більшість угод на місяць вже було укладено. Перспективи, тим не менш, залишаються незмінними на тлі подорожчання сирої нафти і пропилену, і в другому кварталі 2011 очікується посилення дефіциту ПП.

Стагнація цін спостерігалася також і на ПВХ. Покупці взяли паузу і оцінювали обстановку. Лунали пропозиції, що подорожчали разом із зростанням цін на тлі обмеженої кількості укладених угод. Тим не менше, пропозиції і попит покращали в Індії, на Близькому Сході і в Південно-східній Азії.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4707
Теплоізоляція