Ціни на поліпропілен і ПЕНД ростуть в Азії

Ціни на ПЕНД в Азії виросли на тижні з 7 березня 2011 р. Вартість пропозицій виросла разом з вартістю матеріалу, незважаючи на широко поширені скарги на те, що попит не такий великий, як очікувалося. Більш дорогі пропозиції провалилися в спробі привернути купівельний інтерес, і продавці борються за укладання угод хоча б за поточними цінами. До кінця тижня частка укладених угод відновилася, тому що покупці почали поповнювати запаси сирої нафти та етилену. Тим не менш, обмежена кількість угод спостерігалося через більш дешевих пропозицій на внутрішньому ринку Китаю.

Ціни на ПЕВТ встановилися в Азії на рівні минулого тижня. Вартість пропозицій виросла разом з вартістю матеріалу, але залучити купівельний інтерес не вдалося. До кінця тижня частка укладених угод відновилася, тому що покупці почали поповнювати запаси сирої нафти та етилену.

Ціни на ЛПЕВД в Азії також не змінилися за тиждень. Більш дорогі пропозиції провалилися в спробі привернути купівельний інтерес, і продавці борються за укладання угод хоча б за поточними цінами. Тим не менш, деяка кількість угод все ж було укладено.

Ціни на ПП виросли, незважаючи на обмежену доступність і подорожчання сировинного пропілену в Азії. Було укладено обмежену кількість угод, тому що покупці прагнули купувати сировину тільки для задоволення поточних потреб, і коливалися робити запаси за поточними цінами. У регіонах Азії спостерігалося пожвавлення в укладанні угод, покупці знов стали запасатися, смакуючи подальше зростання цін через підвищення вартості сировини.

Регіон стане свідком масового закриття на ремонт заводів з виробництва ПП: завод Honam Petrochemical виробничою потужністю 380 000 т / рік, і три заводи Polymirae загальною виробничою потужністю 470 000 т / рік, всі чотири в Йосу (Yeosu), закриються в наступному місяці на 15 днів. Заводи Formosa Chemicals і Fibers Corp загальною виробничою потужністю 450 000 т / рік у Майліао (Mailiao) скоротять виробництво на 60% у цьому місяці, завод Petrochemical Industries Co (PIC) в Кувейті виробничою потужністю 150 000 т / рік закриється приблизно на 6 тижнів у березні, завод PetroRabigh виробничою потужністю 700 000 т / рік закриється в кінці квітня на 2 місяці.

Ціни на ПВХ за тиждень подорожчали. Лунали пропозиції за вищими цінами відповідно зі зростанням вартості і обмеженим числом укладених угод з невиразними продажами. Ринки були невиразними через стриманих настроїв переробників Китаю, що працюють за низькими ставками. Більшість продавців очікують інформації для Китаю з Тайваню для того, щоб зорієнтуватися в цінах на пропозиції.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4693
Aquatherm Kyiv 2024